EVO TKO JE SVE DOŠAO

Zagrebačkog frizera na otvorenju salona podržali brojni slavni, pjevala im Jelena Rozga

Krunu karijere Zvonimir Franić proslavio je u krugu klijenata i suradnika, a događaj nisu propustile ni Maja Šuput, Nives Ivanković, Franka Batelić, Albina, Dina Dragija te mnogi drugi.

Od trenutka kada je javnost zavirila u prostor u kojem se odsad nalazi Salon Franić, ne prestaje se pričati o luksuznom interijeru koji odiše elegancijom. Tako će se svi oni koji svoju kosu vole prepustiti u ruke frizerima Salona Franić, ubuduće uputiti u zagrebačku Hondlovu ulicu 2C, gdje ih čeka novi salon koji odiše luksuzom.

image

Albina Grčić

JOHN PAVLISH
image

Jelena Rozga

JOHN PAVLISH
image

Zvonimir Franić

JOHN PAVLISH

Otvorenje nije moglo proći bez velike proslave, a preseljenje na novu i veću lokaciju ujedno je i proslava jubilarnih deset godina karijere jednog od najuspješnijih hrvatskih frizera, Zvonimira Franića.

image

Marko Grubnić

JOHN PAVLISH
image

Zvonimir Franić i Karlo Rusan

JOHN PAVLISH
image

Antonija Stupar Jurkin

JOHN PAVLISH
image

Dina Dragija

JOHN PAVLISH

Tako su se Zvonimiru Franiću u proslavi pridružili njegovi suradnici, klijenti, ali i mnoge poznate osobe s kojima već dugi niz godina njeguje uspješnu suradnju.

image

Dalibor Petko

JOHN PAVLISH
image

Nives Ivanković

JOHN PAVLISH

Za dobru glazbu pobrinula se Jelena Rozga, koja je sve prisutne oduševila repertoarom na kojem su mjesto pronašle akustične verzije njezinih najpoznatijih pjesama, a otvorenje nisu propustili ni Maja Šuput, Nives Ivanković, Franka Batelić, Albina, Dina Dragija te mnogi drugi.

Linker
18. ožujak 2023 07:12