FANOVI ŽELE JOŠ

Zajedno nakon deset godina: Gwen Stefani i No Doubt oduševili nastupom na Coachelli

Legendarni američki bend okupio se povodom nastupa na popularnom američkom festivalu, a fanovi se nadaju da ovo nije posljednji zajednički koncert.

Počeo je najpopularniji američki festival na otvorenom Coachella 2024. koji se održava u kalifornijskom Indiju, a slavu je stekao ne samo zbog brojnih slavnih izvođača već i zbog brojnih zvijezda koje ne propuštaju ovaj glazbeni događaj. Ove godine jedan od najiščekivanijih nastupa bio je onaj nekad ultra popularnog benda No Doubt koji se za ovu priliku okupio nakon skoro deset godina. Pjevačica Gwen Stefani nije krila oduševljenje što se ponovo našla s dečkima iz benda pa je tako izjavila da se osjeća kao da ponovno vozi bicikl.

image
ARTURO HOLMES/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image
VALERIE MACON AFP

Prije samog nastupa, pjevačica je otkrila da tu nije bilo previše razmišljanja i pregovora već da se njihovo okupljanje dogodilo spontano.

“Jednostavno se sve dogodilo brzo i to mi je najdraže. Nismo baš smislili sljedeće korake i što ćemo dalje, ali svi smo jako uzbuđeni oko nastupa", rekla je Stefani uoči koncerta na kojem su publiku doveli do euforije.

image
VALERIE MACON AFP

Nizali su se njihovi bezvremenski hitovi kao što su "It’s My Life", "Sunday Morning", "Just a Girl", "Don‘t Speak"…, dok im se na pjesmi "Bathwater" pridružila pjevačica Olivia Rodrigo koja je zbog ovog nastupa prekinula turneju.

Koncert su završili pjesmom "Spiderwebs", a zatim su se primili za ruke i naklonili publici uz ovacije. “Dugujem vam jedno veliko, veliko hvala!” obratila se na kraju Gwen Stefani publici. Iako ima 54 godine, i dalje ima energiju one prave rokerice kao s početka karijere, a oduševila je i svojim scenskim izgledom. Sada treba vidjeti hoće li ih ovaj nastup potaknuti na daljnju suradnju što njihovi obožavatelji sigurno od njih očekuju.

image
VALERIE MACON AFP
Linker
23. travanj 2024 14:09