Premijera koja se željno čekala

Zbog nje je ostavio sve da bi joj pružio podršku: Velika noć za redateljicu Ariju Rizvić

U Šibeniku je postavljena predstava s premoćno ženskim ansamblom, režiju potpisuje mlada Riječanka, koja zbog ovog projekta već neko vrijeme boravi u tom dalmatinskom gradu.

Svečano je bilo na premijeri predstave Arije Rizvić u Šibeniku! Mladoj redateljici, osim njene glumačke i kreativne ekipe, podršku je iz Zagreba došao dati i partner Marko Vargek, ali i roditelji te brojni Šibenčani i slavni gosti. Redateljica je na daskama Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku postavila predstavu Ženski orkestar, u kojoj je većina glumačke i kreativne ekipe bila ženska.

image

Premijera predstave Ženski orkestar održana je 10. ožujka

PRESS

Na premijeru održanu u četvrtak 10. ožujka, Ariju je došao podržati i njen partner Vargek, sportski novinar i voditelj RTL Televizije. Ovaj kreativan par ne krije da su si međusobno velika podrška, a sudeći prema zadovoljnim licima nakon izvedbe predstave, odvojeni život na relaciji Zagreb - Šibenik koji su zbog njenog angažmana imali itekako se isplatio.

image

Marko Vargek i Arija Rizvić

PRESS

Rizvić je u ovom ženskom komadu okupila i šest jakih glumačkih imena: članice glumačkog ansambla HNK u Šibeniku Franka Klasić i Ana Perković, gostujuće glumice Marina Redžepović, Iva Šimić Šakoronja i Gloria Dubelj, a jedini muški član glumačke postave je Ivan Čuić.

image

Ivan Čuić, Ivan Pešut, Arija Rizvić i Larisa Lipovac Navojec

PRESS

Čitajte i: Odselila iz Zagreba: Arija Rizvić otkriva razlog zbog kojeg se ona i Marko nisu vidjeli već neko vrijeme

image

Arija Rizvić s roditeljima mamom Jasnom i tatom Adnanom

PRESS

Zadovoljna umjetnica

"Volim ove ljude. Kakva večer, kakva premijera", oglasila se Arija Rizvić na svom Instagramu. Za premijeru je odabrala crno bijelu kreaciju koju potpisuje splitski Arileo. Hlače s ušivenom suknjom iznimno su atraktivan komad, a uz njega je odabrala svijetlu bluzu asimetričnog kroja i jednim golim ramenom, kako je objasnila Arija kreacija je iz Arileovog programa održive mode - koji se sastoji od komada iz raznih kolekcija. Uz to je odabrala cipele koje potpisuje kuća Ledenko.

image

Larisa Lipovac, Arija i Marko

PRESS
image

Arija Rizvić u kreaciji Arileo i cipelama Ledenko

PRESS

Ovu premijeru je došla podržati i njihova kolegica iz Splita Ana Gruica Uglešić, koja nije propustila premijeru u susjednom Šibeniku.

image

Ana Gruica Uglešić

PRESS

Inače, scensku koreografiju potpisuje naša poznata koreografkinja Larisa Lipovac Navojec, autorsku glazbu Ivan Pešut, kostimografkinja je Ana Mikulić, scenografiju potpisuje Frane Celić, a za dizajn rasvjete zaslužan je Josip Bakula.

image

Predstava Ženski orkestar

PRESS
image

Premijera u HNK Šibenik

PRESS
Linker
12. travanj 2024 17:19