Mandatory Credit: Photo by Dave Hogan/Hogan Media/Shutterstock (14232863bp)
Olivia Colman attends the World Premiere of WONKA on November 28, 2023 in London, England. (Photo by Dave Hogan/Hogan Media/Shutterstock)
‘Wonka‘ film premiere, London, UK - 28 Nov 2023

 DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK
Napokon je stigao

Zvijezde stigle na premijeru "Wonke", a pažnju je ukrala oskarovka Olivia Colman

Glumica je na crvenom tepihu u Londonu premijerno pokazala novu boju kose kao i dozu elegancije u dugoj crnoj haljini u kojoj je mamila uzdahe. Glavna zvijezda filma Timothée Chalamet također je oduševio modnim odabirom.

Glumica je na crvenom tepihu u Londonu premijerno pokazala novu boju kose kao i dozu elegancije u dugoj crnoj haljini u kojoj je mamila uzdahe. Glavna zvijezda filma Timothée Chalamet također je oduševio modnim odabirom.

Čini se kako je svjetska premijera dugo iščekivanog, bajkovitog spektakla "Wonka" potaknula dobitnicu Oscara, Oliviju Colman, na drastičnu promjenu izgleda. Na glamuroznom događanju pojavila se s platinasto plavom kosom, nasmiješena u dosad najelegantnijem izdanju: haljini krojenoj tako da laska liniji tijela, s efektnim rukavima koji su dodirivali crveni tepih. Odlično raspoložena Olivija pozirala je sa suprugom Edom Sinclairom pokraj raskošno okićenih božićnih jelki u londonskoj Kraljevskoj festivalskoj dvorani. Odjevnu kombinaciju dostojnu dodjele Oscara, glumica je nadopunila visećim naušnicama od bijelog zlata s pripadajućom ogrlicom.

image

Olivia Colman je bila odlično raspoložena

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
image

Olivia Colman

BEN STANSALL AFP

Odmjereni izbor nakita otkriva zbog čega se 49-godišnja Olivija Colman smatra jednom od najbolje odjevenih britanskih glumica svoje generacije: na njoj nikad nema ničeg previše ni premalo. Odijeva se s profinjenim smislom za mjeru dok dječačkom frizurom i platinastom bojom kose damskom imidžu daje prijeko potreban touch razigranosti.

Dakako, osim legendarne Colman, zvijezda događanja bio je Timothée Chalamet koji u "Wonki" tumači naslovnu ulogu. Za tu prigodu izabrao je odijelo od baršuna ružičasto ljubičaste boje koje je odjenuo bez košulje. A kroz zakopčani sako nazirala su se gola prsa 27-godišnje zvijezde za kojeg mnogi ističu da je pravi modni znalac. Sjajan modni odabir za posebnu večer, zvijezda filma "Dina" upotpunila je platinastom ogrlicom. Izgledao je glamurozno ali i odmjereno, poigravajući se modnim "ladicama" koje brišu rodne razlike.

image

Timothee Chalamet odlučio se za baršunasto odijelo

BEN STANSALL AFP
image

Styling je zaokružio statment ogrlicom

BEN STANSALL AFP

Kad god se pojavi na velikom filmskom događaju, britanski glumac Hugh Grant privlačio pozornost poput magneta. Na svjetskoj premijeri filma u kojem 63-godišnji glumac tumači ulogu Wonkinog antagoniste, Oompe-Loompe stigao je sa suprugom. Izabrao je klasiku, tamno odijelo i bijelu košulju. Njegova supruga 40-godišnja Anna Elísabet Eberstein blistala je u srebrnobijeloj mini haljini.

image

Hugh Grant stigao je u pratnji supruge Anne Elisabet Eberstein

BEN STANSALL AFP

U spektaklu koji 8. prosinca stiže u kina i te će nam ispričati priču o tome kako je mladi Wille Wonka postao čokoladni čarobnjak, glume i Sally Hawkins te legendarni Rowan Atkinson.

image

Rowan Atkinson

BEN STANSALL AFP

Režiju potpisuje Paul King, koji je prethodno režirao filmove o medvjediću Paddingtonu. Scenarij se temelji na klasičnom romanu Roalda Dahla iz 1964. pod nazivom "Charlie And The Chocolate Factory", klasiku svjetske književnosti.

Linker
27. travanj 2024 17:15