Top lokacija

Novo IT mjesto u gradu: Zagreb je dobio novi rooftop bar koji obožavamo

Impresivna terasa s panoramskim pogledom službeno je otvorena u art‘otelu u Petrinjskoj i poziva na druženja na otvorenom u srcu grada.

Impresivna terasa s panoramskim pogledom službeno je otvorena u art‘otelu u Petrinjskoj i poziva na druženja na otvorenom u srcu grada.

Moderni Rooftop bar art‘otel Zagreb s predivnim pogledom u centru grada službeno je otvoren! Bili smo na otvorenju i možemo potvrditi da je riječ o pravom mjestu za ljubitelje modernog uređenja u srcu grada, kao i za after-work druženja uz posebno kreirane koktele po kojima je art‘otel poznat. Odlična atmosfera upotpunjena vrhunskom uslugom čini Rooftop bar pravim mjestom za privatne i poslovne evente - kako opuštenog, tako i formalnog karaktera, a na otvorenju su bila i neka poznata lica poput voditeljice Ane Radišić i putopisca i blogera Kristijana Iličića.

image

Ana Radišić na otvorenju Rooftop bara art‘otela Zagreb

image

Andrea Trgovčević i Kristijan Iličić na otvorenju Rooftop bara art‘otela Zagreb

Hotelom upravlja Arena Hospitality Group, tvrtka sa sjedištem u Puli, koja u portfelju ima 29 objekata s preko 10.000 smještajnih jedinica. „Hotel u centru Zagreba, nalazi se u predivno restauriranoj zgradi u Petrinjskoj 7 i prvi je hotel u Hrvatskoj s međunarodnim brendom art‘otel, čiji je jedinstven koncept inspiriran umjetnošću i djelima lokalnih umjetnika koji se biraju kao umjetnička nit vodilja hotela. Nakon otvorenja hotela brenda art‘otel u Londonu i Amsterdamu, otvoren je i u Zagrebu, a slijedi otvorenje art‘otela u Rimu", izjavio je povodom obilježavanja otvorenja Reli Slonim, predsjednik Uprave tvrtke Arena Hospitality Group. Za umjetnika koji je svojim opusom dao posebnu umjetničku energiju art‘otelu u Zagrebu odabran je pokojni Boris Bućan. Poznati umjetnik neke je slike stvarao upravo za art‘otel, a u hotelu su izložena i neka od njegovih najpoznatijih djela iz bogate umjetničke karijere.

image

Dj Stefanie na otvorenju Rooftop bara art‘otela Zagreb

MARKO TODOROV CROPIX

Uz novootvorenu panoramsku terasu hotel postaje još privlačniji brojnim posjetiteljima, a uz proljetna i ljetna rooftop druženja najbolje idu kokteli. Signature kokteli rezultat su kreacija majstora miksologije hotela art‘otel, a mi smo na otvorenju s barmenom Filipom Milićem popričali o tome koji kokteli će biti hit ovoga ljeta. "U zadnje vrijeme sve popularnija je tekila i mislim da bi ovo ljeto najbolje moglo ići nešto svježe i slatko u kombinaciji s tekilom. Mnoštvo je kombinacija, a ja bih istaknuo koktel Paloma na bazi tekile s grejpom i agavinim sirupom, produžen s mineralnom. Tu je i nezaobilazna Margarita koju ljudi često naručuju i s kojom ne možete pogriješiti. Osim koktela u rooftop barovima dobro prolazi i pjenušac, zatim rose i druga lagana pića. U svakom slučaju za ljetne koktele idealna kombinacija je slatko i svježe", kaže Filip.

image
PRIVATNI ALBUM
image
PRIVATNI ALBUM
image
MARKO TODOROV CROPIX

Rooftop bar odlična je lokacija za održavanje različitih druženja i evenata, promocija, okupljanja umjetnika, glazbenika i drugih. U sklopu hotela nalazi se i panazijski restoran YEZI koji oduševljava svojim gastro konceptom uz najveću ponudu različitih dim sum jela, a meni YEZI restorana raznovrstan je i nudi i druga jela od mesa, ribe i povrća pripremljena na drugačiji način. Novost u art‘otelu je i otvorenje posebnog Specialty Coffee shopa u prizemlju hotela za istinske ljubitelje kave s raznolikim izborom najukusnijih kava koje očaravaju aromama i okusima, a u ponudi su i različite vrste blend i single origin kava koje dolaze s renomiranih plantaža diljem svijeta. Urbano uređenje, impozantan pogled na grad i zalazak sunca uz originalne koktele s potpisom art‘otela, ali i opuštena atmosfera Rooftop bara kombinacija su kojom će novo mjesto brzo postati popularna lokacija za druženja, izlaske i razna događanja. Radno vrijeme Rooftopa bara art‘otel Zagreb je svakim danom od 16 sati do ponoći.

Linker
26. srpanj 2024 04:03