DARKO TOMAS/CROPIX
Nova drama

Policija privela Severinu: Napala je sestra i navodno lažno optužila

Prema prijavi njezine sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom. Međutim, postoji i druga strana priče.

Prema prijavi njezine sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom. Međutim, postoji i druga strana priče.

Zagrebačka policija uhitila je našu poznatu pjevačicu u utorak oko podne u Zagrebu. Severinino uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

image

Severina Vučković na licu ima ogrebotine

PRIVATNI ARHIV
image

Ozljede na rukama pjevačice

PRIVATNI ARHIV

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako doznaje Jutarnji, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi Severinine sestre Marijane Popović, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

image

U obiteljskom okršaju "stradao" je i mobitel

PRIVATNI ARHIV
image

Ozljede na rukama Severine

PRIVATNI ARHIV

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših ozljeda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu.

Severina je danas poslijepodne bila u sjedištu krim-policije u Heinzelovoj, a s njom je na policiji bila i njezina odvjetnica Jasminka Biloš koja se kratko javila na mobitel Jutarnjem i potvrdila da je sa Severinom u zgradi policije u Heinzelovoj.

image

Severinin bivši suprug Igor Kojić, sestra Marijana Vučković-Popović, majka Ana i Severina

Izvor blizak pjevačici za Jutarnji tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Upućeni u njihove odnose kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju nitko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

Podsjetimo, ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njezine sestre, ali je prvi zbog kojeg je pjevačicu njezina sestra prijavila policiji da joj je nanijela ozljede i zatražila liječničku pomoć.

Linker
24. svibanj 2024 00:54