Madonna

 B4859/AVALON/PROFIMEDIA
Zna se i razlog

Kraj romanse: Madonna više ne ljubi 35 godina mlađeg sportaša kojeg je upoznala zahvaljujući sinu

Pop zvijezda zgodnog boksača Josha Poppera upoznala je dok je trenirao njezinog sina Davida Bandu, pretpostavlja se da su vezi bili nešto više od godinu i pol dana, a posljednju zajedničku fotografiju objavio je on na svom Instagramu za Valentinovo.

Pop zvijezda zgodnog boksača Josha Poppera upoznala je dok je trenirao njezinog sina Davida Bandu, pretpostavlja se da su vezi bili nešto više od godinu i pol dana, a posljednju zajedničku fotografiju objavio je on na svom Instagramu za Valentinovo.

Kako su počeli šuškati svjetski mediji među kojima je i Page Six, čini se da je Madonna završila ljubavnu priču s 30-godišnjim boksačem i boksačkim trenerom Joshem Popperom, a vezi je navodno presudila njezina svjetska turneja ‘‘Celebration‘‘ koja je trajala dugih sedam mjeseci, a završila je nedavno besplatnim koncertom na plaži Copacabana u Rio de Janeiru pred milijun i pol ljudi.

image

Madonna i Josh Popper na njezinom koncertu krajem prošle godine u Brooklynu

MATTHEW RETTENMUND/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nije poznato koliko je par bio u vezi, ali se njihova prva zajednička fotografija pojavila na njegovom Instagramu u veljači 2023. godine kao i njihova posljednja ove godine za Valentinovo uz koju je napisao "Nedostaje mi Portugal‘‘. Dok se na njezinom Instagramu on jedini put nakratko pojavio u videu s njezinom djecom na ručku kojim je prije skoro godinu dana najavila svoju turneju. Upoznali su se u njegovom boksačkom klubu u New Yorku gdje je njezin sin David Banda trenirao boks. Zgodni boksač pojavio se i u vizualima za njezinu pjesmu ‘‘Erotica‘‘ koji su se prikazivali na koncertima, a čak joj se pridružio na pozornici tijekom nastupa u Brooklynu prošlog prosinca.

No očito je duga odvojenost razvodnila vezu u kojoj su bili više odvojeni nego zajedno i kako su izvori odali britanskom tabloidu The Sun, veza se jednostavno razvodnila. Navodno su se rastali bez zle krvi, i dalje su u dobrim odnosima, a postoji li mogućnost da vrate žar u svoju vezi, to će se još vidjeti. Madonni ionako nikada nije bio problem naći partnera, a kako je jednom izjavila, njezin je moto da se ne osvrće na prošlost i ne žali ni za čim. A njezina lista mlađahnih partnera prilično je dugačka. Doduše bilo je i onih starijih poput filmske legende Warrena Beattyja, ali pjevačice bez sumnje više voli one koji mogu pratiti njezin tempo. A on je definitivno, od početka karijere – ubitačan. Bila je udata za slavnog oskarovca Seana Penna i britanskog redatelja Guya Ritchieja s kojim ima sina Rocca, ali kada ju je jedan obožavatelj 2022. na YouTubeu pitao koju svoju životnu odluku ne smatra baš najpametnijom, kao iz topa je odgovorila: ‘‘Udaju. Oba puta!‘‘

Linker
17. lipanj 2024 06:21