HBO MAX/COURTESY EVERETT COLLECTION
NOVI LIKOVI

Krenulo je snimanje treće sezone popularnog nastavka "Seksa i grada", evo što sve znamo

Sarah Jessica Parker otkrila je da je krenulo snimanje treće sezone serijala "I tek tako..." u kojoj nekih poznatih likova neće biti, ali se glumačkoj ekipi pridružilo dobro poznato holivudsko ime.

Sarah Jessica Parker otkrila je da je krenulo snimanje treće sezone serijala "I tek tako..." u kojoj nekih poznatih likova neće biti, ali se glumačkoj ekipi pridružilo dobro poznato holivudsko ime.

"Krećemo", ukratko je napisala Sarah Jessica Parker ispod fotografije scenarija za treću sezonu serijala "I tek tako..." ("And Just Like That"). Iako su reakcije publike i kritike od prve sezone tog nastavka kultne serije "Seks i grad" podijeljene, interes ne jenjava ni nakon prve dvije sezone - vjerni fanovi ipak uživaju u novim avanturama omiljenih likova koje su zavoljeli prije 25 godina.

U trećoj sezoni uz Saru Jessicu Parker koja glumi omiljenu Carrie Bradshaw, gledat ćemo i Kristin Davis i Cynthiju Nixon (Charlotte i Mirandu), ali i druge glumce koje smo mogli upoznati u novom serijalu kao što su Nicole Ari Parker (Lisa), Sarita Choudhury (Seema) i Katerina Tannenbaum (Lisette), a gledat ćemo i Maria Cantonea, popularnog Anthonyja koji se također pridružio ekipi.

Da će serija dobiti i treću sezonu potvrđeno je prije finala druge, kada je izvršni producent Michael Patrick King podijelio svoje oduševljenje s publikom

“Oduševljeni smo što toliko vremena provodimo u univerzumu ‘Seksa i grada‘, pričajući nove priče o životima ovih ambicioznih likova koje igraju nevjerojatni glumci. I tek tako - evo treće sezone", poručio je lani.

image

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon nastavljaju snimanje treće sezone serije bez Kim Cattrall

OCK KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Druga sezona završila je večerom na kojoj se društvo oprostilo od Carrienog stana nakon dugo godina, gdje se na kratko pojavila i Kim Cattrall, neprežaljena Samantha. Ipak, čini se da je to pojavljivanje jedino što od Kim možemo očekivati, osobito jer je nedugo nakon toga izjavila kako je to jedino pojavljivanje koje je planirala. Prije toga njezino je odsustvo objašnjeno njezinom selidbom u London, ali se spominjala tijekom serije kroz izmijenjene poruke, ali i u prvoj sezoni kada je poslala cvijeće na Facin sprovod.

Osim, očigledno, Kim Cattrall, u trećoj sezoni nećemo gledati ni neke likove koji su dio serijala od početka. Naime, u veljači je objavljeno kako se Sara Ramirez neće vratiti u ulozi Ché Diaz, što su obožavatelji čak i pozdravili jer im se nije sviđao razvoj odnosa i njezin utjecaj na Mirandu. Osim nje, neće se vratiti ni Karen Pittman koju smo mogli gledati u ulozi profesorice Nye Wallace, a razlog njezinog odsustva navodno je "preklapanje rasporeda".

image

Glumačka postava "I tek tako..." na premijeri prve sezone serije 2021.godine

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Međutim, ekipi serijala pridružit će se dobro poznato lice, glumica i komičarka Rosie O‘Donnell, za koju se do ovog trenutka zna samo da će glumiti Mary. Kako je najavljeno, treća sezona stiže iduće godine, a mi do tada pratimo sve novosti.

image

Cynthia Nixon s Rosie O‘Donnell koja će se pridružiti glumačkoj postavi u trećoj sezoni serije

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
Linker
11. svibanj 2024 16:04