SANDRA ŠIMUNOVIĆ/CROPIX
Stiže prinova!

Tamara i Luka Šulić videom s odmora otkrili da čekaju dijete

Četvrto dijete stiže u obitelj proslavljenog violončelista Luke Šulića i njegove supruge Tamare.

Četvrto dijete stiže u obitelj proslavljenog violončelista Luke Šulića i njegove supruge Tamare.

Tamara Šulić, supruga poznatog hrvatskog violončelista Luke Šulića, čeka njihovo četvrto dijete. Vijesti je na Instagramu podijelio Luka, bivši član dua 2Cellos. Naime, Luka, Tamara i njihova djeca - Val, Hana i Leo, odmaraju se u toplijim krajevima, a glazbenik je podijelio video na kojem se izmjenjuju kadrovi - obitelj plovi morem, igraju se na plaži, šetaju te tek na kraju videa, Luka dodiruje zaobljeni trbuščić svoje supruge.

"Ponovno rastemo", napisao je kratko, a pratitelji su ostavili čestitke u komentarima. Podsjetimo, violončelist i njegova supruga i bivša slovenska manekenka Tamara vjenčali su se 2017. godine na Hvaru, a godinu kasnije su postali roditelji sina Vala. U ljeto 2019. Tamara je rodila djevojčicu Hanu, a treće dijete, sina koji je dobio ime Leo, dočekali su u ožujku 2021. godine. Tamara se tada odlučila na kućni porod.

"Jučer je rođeno naše treće čudo, upravo ovdje u našem domu, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne", napisao je tada uz fotografiju na kojoj Tamara drži novorođenog sina u rukama.

Linker
31. svibanj 2024 17:05