Geri Halliwell

 ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Poljuljan odnos

Zbog znakovitog poteza bivše spajsice mnogi su uvjereni da joj je brak nakon suprugove afere u ozbiljnoj krizi

Geri Halliwell nedavno se predstavila samo djevojačkim prezimenom premda je još donedavno koristila i suprugovo. Je li njihov odnos nakon njegove afere dospio u ozbiljnu krizu, pitanje je koje se trenutačno sasvim logično nameće.

Geri Halliwell nedavno se predstavila samo djevojačkim prezimenom premda je još donedavno koristila i suprugovo. Je li njihov odnos nakon njegove afere dospio u ozbiljnu krizu, pitanje je koje se trenutačno sasvim logično nameće.

Kada se medijska prašina koju je proljetos uzvitlao skandal njezinog supruga slegla, Geri Halliwell povukla je znakovit potez. Bila je prezenterica videa o izložbenom modnom postavu o sponama Christiana Diora i Škotske, povodom revije modne kuće Dior u škotskom dvorcu Drummond. Na početku videa je odmjerenim, damskim potezom, dala naslutiti da za nju priča o skandalu njezinog supruga Christiana Hornera, nije završena.

Pokazujući kako izgledaju skice i odjeća francuskog dizajnera izrađena od škotske vune ili nadahnuta Škotskom - bivša članica grupe Spice Girls predstavila se gledateljima samo djevojačkim prezimenom.

"C‘est moi Geri, Geri Halliwell", kaže na francuskom vodeći gledatelje kroz modni postav i dvorac u kojem je početkom ovog mjeseca održana revija, prenosi Daily Mail. Dosad se predstavljala i prezimenom Horner, čak i nakon što su u ožujku ove godine u javnost dospjele poruke što ih je njezin suprug, voditelj Red Bull tima Formule 1, slao 40-godišnjoj kolegici. Bile su u najmanju ruku neprimjerene stoga ga je suradnica prijavila nadređenima zbog rodno uvjetovanog uznemiravanja.

Hornerova supruga bila je ponižena kad je 79 poruka njenog supruga, dan nakon završetka istrage Red Bulla kojom je vođa F1 tima oslobođen krivnje, dospjelo u javnost. Najprije su proslijeđene skupini od 149 istaknutih pojedinaca u Formuli 1, uključujući šefa FIA-e Mohammeda Ben Sulayema te Stefana Domenicalija, šefa F1, a nakon toga su ih dobili i vodeći britanski mediji.

Bivša pjevačica tada nije ništa komentirala. Trudila se nadići skandal, pa i više od toga. Početkom ožujka pojavila se sa suprugom na utrci Formule 1 u Bahreinu, čak su se poljubili pred kamerama, što je protumačeno kao podrška muškarcu koji se tada našao u nezavidnoj situaciji.

image

Geri Halliwell do sada se predstavljala i prezimenom Horner, čak i nakon što su u ožujku ove godine u javnost dospjele poruke koje je je njezin suprug Christian slao kolegici

QIAN JUN/ATP/SPP/SHUTTERSTOCK

Tri mjeseca kasnije, pjevačica je hladne glave, odjevena u kreaciju Dior koja odiše tihim luksuzom, odaslala znakovitu poruku. Znači li to da je afera utjecala na njen brak s Christianom Hornerom više nego što javnost sluti? Ili će njihova zajednica opstati zbog činjenice da imaju još malo dijete, šestogodišnjeg sina Montyja? Mnogi su uvjereni da je njezin potez potvrda da je njihov brak ozbiljno narušen. Dodajmo i to da su oboje roditelji djevojčica iz prijašnjih veza: ona ima 17-godišnju Bluebell, dok se njegova desetogodišnja kći zove Olivia.

Zasad se ne spominje razvod od Hornera, no teško je povjerovati da se nekadašnjoj pop zvijezdi, promotorici slogana "Girl power" grupe Spice Girls koji od 90-ih poziva na osnaživanje žena, omaklo da zaboravi spomenuti suprugovo prezime. Kako će se rasplesti njihova priča najbolje će pokazati vrijeme.

Linker
15. srpanj 2024 02:32