Uskrs u Zagrebu 

Ana Zaninović Uskrs provodi bez obitelji: ‘Unatoč tome, ostat će mi u lijepom sjećanju‘

Splitska sportašica koju trenutačno pratimo u showu "Ples sa zvijezdama" otkrila nam je kako provodi ovogodišnje blagdane koji će joj upravo zbog showa izgledati potpuno drugačije nego inače.

S obzirom na to da je ove godine jedna od sudionica showa "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s Mariom Ožboltom, Ana Zaninović otkrila nam je kako će ga ove godine provesti u Zagrebu, daleko od obitelji pa zbog toga uopće nema osjećaj da je blagdan.

"Kao vjernici Uskrs je za mene najvažniji katolički blagdan. To je dan kad je Isus Krist uskrsnuo i dao nam vjeru u novi život. Taj blagdan volim provesti u krugu svojih najmilijih, ali zbog natjecanja u "Plesu sa zvijezdama" sam ove godine spriječena. Zbog toga nemam neki poseban osjećaj Uskrsa kao blagdana, jer ga vežem uz obitelj, a ona trenutno nije sa mnom. Osim što sam ujutro otišla na svetu misu, ostatak dana ću provesti u studiju jer na Uskrs nastupamo", govori nam Ana i dodaje kako joj blagdani inače donose i stres jer uvijek promišlja je li sve obavila i kupila, ali ovog puta je to izostalo što i nije loše. "Ovaj put samo plešem", govori uz osmijeh bivša taekwando prvakinja koja je sudjelovanjem izašla iz svoje sigurne zone sudjelovanjem u showu "Ples za zvijezdama".

image

Ana Zaninovic i Mario Ozbolt

NOVA TV NOVA TV

"Moje pripreme za Uskrs uvijek krenu ranije, i to s pincama. Od bivše svekrve Slavice sam dobila stari recept za pince koji se pokazao kao najbolji i od tad ne može proći Uskrs, a da ne napravim more pinca koje volim podijeliti s dragim osobama. Volim na Veliki petak tradicionalno pripremiti bakalar i pozvati sestru i njezinu obitelj. Subota je rezervirana za bojanje pisanica sa mojim sinom Tomom, i ukrašavanje kuće. Uskršnju nedjelju svi zajedno odemo u crkvu, kasnije ručamo, tuckamo se sa jajima, i uživamo u vremenu provedenom zajedno", opisuje nam Splićanka koja je nakon razvoda od bivšeg supruga Duje Đapića s njim ostala u odličnim odnosima. Centar svijeta joj je obitelj, osobito njezina sestra blizanka Lucija i najvatreniji navijač sin Toma koji joj je poželio da osvoji pehar i pobijedi u popularnom showu, baš kao što ih je osvajala u borilačkom sportu koji je godinama trenirala.

image

Ana i Lucija Zaninović u "Plesu sa zvijezdama"

NOVA TV
image

Lucija i Ana Zaninović u setnji Splitom 2019.

SASA BURIĆ/CROPIX

"Toma će Uskrs provesti u Splitu sa svojim tatom i njegovim roditeljima, a s mamom u mislima! Sestra će također biti sa svojom obitelji, oni će Uskrs provesti u Istri", otkrila nam je Ana koja trenutno radi kao trenerica u splitskom taekwondo klubu Marjan te priznaje kako je upravo djeca najviše pune pozitivnom energijom i srećom. Iako ovaj Uskrs neće provesti s obitelji, otkrila nam je kako će joj on definitivno ostati u lijepom sjećanju zbog ljudi koji je okružuju i predivne atmosfere na snimanju popularnog showa.

"Ples volim odavno, a sad i plešem i stvarno uživam u tome. Sa svim kandidatima se odlično slažem i uvijek mi je žao kad netko ispadne iz showa, jer smo postali jedna mala obitelj i veselim se jednom drugačijem Uskrsu s njima”, zaključuje.

image

Ana Zaninovic i Mario Ozbolt

NOVA TV NOVA TV
Linker
11. travanj 2024 06:07