Poznati baby boom 2023

 VEDRAN PETEH, TOMISLAV KRIŠTO, RANKO ŠUVAR/ CROPIX, ANA MIHALIĆ
posebna godina

Baby boom u 2023. Mnoge domaće zvijezde ove su godine dobile prinovu

Mnoga su poznata lica domaće scene ove godine postala bogatija za još jednog člana obitelji, a među njima su se našli Ecija Belošević, Lana Jurčević, Janica Kostelić i Šime Vrsaljko. Dok su neki skrivali sretne vijesti od javnosti, drugi su pohrlili podijeliti ih na društvenim mrežama. O kojim se slavnim Hrvatima radi i koga su dočekali, pogledajte u nastavku.

Mnoga su poznata lica domaće scene ove godine postala bogatija za još jednog člana obitelji, a među njima su se našli Ecija Belošević, Lana Jurčević, Janica Kostelić i Šime Vrsaljko. Dok su neki skrivali sretne vijesti od javnosti, drugi su pohrlili podijeliti ih na društvenim mrežama. O kojim se slavnim Hrvatima radi i koga su dočekali, pogledajte u nastavku.

Iako se Hrvatska već dugi niz godina bori s niskom stopom nataliteta, tijekom 2023. godine brojna su poznata lica nastojala promijeniti tu negativnu statistiku. Ova je godina bila posebno radosna za novopečene roditelje koji su prvi put doživjeli nalet sreće primivši svoju novorođenčad u ruke, pa tako ne čudi što su odmah neki od njih pohrlili na društvene mreže kako bi podijelili ove dirljive trenutke s javnosti.

Među njima se našla influenserica i bivša voditeljica Ecija Belošević koja je prije nekoliko dana donijela na svijet svoje prvo dijete, sinčića po imenu Leo. Ponosna Ecija i suprug, glazbenik Goran Belošević, pohvalili su se i prvom obiteljskom fotografijom na Instagramu uz komentar: "Mi smo zaljubljeni potpuno".

Sretnu je vijest također nedavno objavila i Lana Jurčević. Pjevačica je po prvi put postala majka, a dijete koje je dobila s partnerom Filipom Kratofilom na svijet je donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Na Instagramu je objavila kratki video i poželjela svima od sve najbolje za blagdane i šaljivo dodala da novopečenim mamama i tatama najviše želi da uhvate malo sna.

Svoje je prvo dijete u studenom ove godine na svijet donijela i 42-godišnja Aleksandra Dojčinović. Dizajnerica i njezin dvije godine stariji partner, doc. dr. Tomislav Madžar, postali su roditelji djevojčice, a sretnu vijest odmah su podijelili s najbližim članovima obitelji i bliskim krugom prijatelja.

image

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović postala je majka djevojčice

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

Prvi put su roditelji postali i splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić i njegova partnerica, dizajnerica interijera Ana Koro, a dobili su djevojčicu kojoj su dali ime Maris. "Ponosan sam i sretan što ću uskoro postati tata", rekao nam je proljetos hrvatski vaterpolski reprezentativac Jerko Marinić Kragić, a da su postali roditelji otkrila je njegova supruga na Instagramu.

image

Vaterpolist Jerko Marinic Kragic i njegova supruga Ana Koro

JAKOV PRKIC CROPIX

Sredinom lipnja u Petrovoj bolnici rodila je i 40-godišnja voditeljica Iva Šulentić. Voditeljica i njezin partner dobili su djevojčicu čije ime djevojčice još nije poznato javnosti.

I Ivin suvoditelj iz "The Voice", Ivan Vukušić, dobio je dijete. Nakon što se u veljači vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivonom, sada je otkrio i da je postao otac. Fotografijom na Instagramu nije mnogo otkrio, tek je napisao "Hvala ti živote" te uz objavu napisao da je beba stigla 2. srpnja i otkrio da su odabrali ime koje počinje sa slovom J.

Krajem listopada rodio se i dječačić imena Nicolás Valentin, prvorođenac naše sportske novinarke Fani Stipković i bivšeg nogometaša Fernanda Hierra. Dolazak sina na svijet Fani je podijelila na Instagramu, gdje učestalo dijeli i trenutke s malim Nicolásom sve od njegovog rođenja. Fani i Fernando vjenčali su se ove godine, a Fani je eksluzivno za Gloriju i ispričala detalje o vjenčanju sa svojim odabranikom.

Osim novopečenih roditelja, ništa manje sretne nisu bile obitelji koje su ove godine dočekale još jednog člana obitelji, a kojima je Instagram također poslužio kao javni album dirljivih fotografija. Među njima se našao i glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić koji je prije nekoliko dana dočekao svoje drugo dijete. Glumac kojeg hrvatska javnost zna ponajviše po ulozi Čombeta u seriji "Lud, zbunjen, normalan" na svom se Instagram profilu pohvalio da je u njihovu obitelj stigao maleni dječak, a otkrio je da su joj nadjenuli ime River.

Nedavno je sretnu vijest objavila i poznata manekenka i influencerica Lucija Lugomer. "Sada sam potpuna", napisala je Lucija koja sa suprugom Danijelom Grlićem već ima trogodišnjeg sina Leona, a emotikonom plavog srca dala je naslutiti da im se pridružio još jedan dječak.

Poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović početkom rujna rodila je treće dijete - kćerkicu. Djevojčici se osim mame i tate obradovalo čak četvero polubraće. Doris, naime iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, dok ponosni tata Davor Guberović iz bivšeg braka ima dva sina.

image

Doris Pinčić Guberović početkom rujna rodila je treće dijete

HRT

Drugo je dijete krajem rujna stiglo i u obitelj glazbenika Marka Tolje. Ponosni tata vijest je objavio na svom Instagramu gdje je uz fotografiju svoje i bebine ručice napisao "...ti samo pusti se, u moje ruke sigurne.... Niko" te dodao plavo srce za dječaka. Marko je sa suprugom Anom u braku od 2018. godine a imaju već i sina Mara.

Početkom listopada drugo dijete rodila je i glumica Marija Borić Jerneić. Ona i njezin suprug Branimir Jerneić postali su roditelji malene Rite. Osim malene djevojčice, par ima sina Roka kojeg su dobili u ožujku 2020. godine.

image

Marija Boric Jerneic rodila je početkom listopada drugo dijete

JOSIP MOLER CROPIX

Naša najuspješnija sportašica svih vremena - skijašica Janica Kostelić - nakon sinčića Oskara, koji će u siječnju proslaviti peti rođendan, rodila je krajem rujna svoje drugo dijete. Novom članu obitelji jako su se razveselili i Janičin brat Ivica Kostelić, šogorica Elin, a posebno djed i baka Ante i Marica Kostelić. Janica se, kao i prvi put, o trudnoći nije oglašavala, niti se pojavljivala na društvenim događanjima. Ime oca svog sina također nikada nije htjela otkriti javnosti.

image

Janica Kostelić rodila je krajem rujna svoje drugo dijete

VLADO KOS/CROPIX CROPIX

S druge strane, svoju sreću nisu mogli sakriti Ante Todorić i Petra Kaćunko kojima se ove godine također pridružilo još jedno dijete - njegovo četvrto, a njeno treće. Rodila se djevojčica kojoj su roditelji odabrali ime Pia, a za Gloriju su otkrili da im je bilo puno lakše smisliti ime za prvo dijete nego za treće ili četvrto.

image

Petra Kaćunko i Ante Todorić dobili su djevojčicu Piu

PR

Krajem rujna i poznati violončelist Luka Šulić, bivši član poznatog dua 2Cellos, otkrio je kako je njegova supruga, bivša slovenska manekenka Tamara, rodila kćerkicu i da je njihova obitelj sada šesteročlana. Par se vjenčao 2017. godine na Hvaru, a osim kćeri Rose imaju i sinove Vala i Lea te kći Hanu. Ponosni Luka pohvalio se videom kćeri na Instagramu i podijelio kako se cijela obitelj obradovala njenom dolasku na svijet.

A za još jednog člana obitelji postala je bogatija i obitelj bivšeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka. Njegova partnerica, slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar rodila je drugo dijete - sinčića čije ime još nisu otkrili. Šime s trenutnom suprugom dijeli još i kćer Viktoriju, a s bivšom suprugom Mateom ima i sina Brunu.

Produkt dizajner i televizijski voditelj Samir Šećerkadić također se pohvalio na društvenim mrežama da je dobio sina Danija. Mališana je na svijet donijela njegova partnerica Mirna Bučević, jedna od osnivačica produkcijske kuće Producentice i vlasnice brenda ukrasa Dreamoholic. Par je zajedno pet godina, a ona iz prvog braka ima dva dječaka, dok je njemu Dani prvo dijete.

Manekenka Iris Cekuš i njen suprug Pedro Soltz, brazilski model i lanjski pobjednik hrvatskog "Plesa sa zvijezdama", ove su godine dočekali još jednu djevojčicu kojoj su dali ime Isabella Marie. Ponosni otac nije mogao sakriti sreću pa je na Instagramu podijelio fotografiju kćeri i napisao da je svijet postao bolje mjesto nakon njezinog dolaska. Pedro učestalo dijeli obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama, pa tako na njima osim nove članice obitelji možemo vidjeti i njezinu stariju sestru Laru.

Linker
27. travanj 2024 14:05