Ajla Tomljanović nije očekivala da će u New Yorku naletjeti na bivšeg

 STEPHEN LOVEKIN FOR TENNIS CHANNEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ljubav tenisača

Bilo je jako napeto: Zagrepčanka nije očekivala da će naletjeti na bivšeg i njegove roditelje

Tenisačica Ajla Tomljanović, Zagrepčanka koja nastupa za Australiju, doživjela je neugodan susret s Matteom Berrettinijem s kojiim je lani nakon tri godine prekinula vezu.

Tenisačica Ajla Tomljanović, Zagrepčanka koja nastupa za Australiju, doživjela je neugodan susret s Matteom Berrettinijem s kojiim je lani nakon tri godine prekinula vezu.

Talijanski tenisač Matteo Berrettini (27) i njegova bivša djevojka, Zagrepčanka Ajla Tomljanović (30) godinu i pol nakon što se prekinuli prvi put su se susreli na cocktail partyju u njujorškom hotelu Park Lane. Organizatori su očito previdjeli činjenicu da se teniski par, koji je u vezi proveo tri godine, lani ružno rastao, a Ajla i Matteo očito nisu provjerili listu uzvanika prije nego što su prihvatili poziv. Matteo Berrettini na zabavu je čak poveo svoje roditelje, s kojima se, nakon što je odradio formalni dio svečanosti, brzo pokupio u sobu i iz nje više nije izlazio, nakon neugodnog susreta s bivšom. "Baš je bilo nezgodno, streljali su se pogledima, tenzije su bile velike i osjećale su se u zraku", ispričao je svjedok koji je želio ostati anoniman američkom portalu PageSix.

image

Matteo Berretini i Ajla Tomljanovic na MET Gali u New Yorku 2021.

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Zagrebačka tenisačica koja se nakon niza ozljeda vratila tenisu, posljednjih godina nastupa pod australskom zastavom, a vezu s Berrettinijem prekinula je lani. Da se nešto događa postalo je jasno nakon što su Berrettini i Tomljanović s društvenih mreža izbrisali sve zajedničke fotografije, a razlog prekida nisu željeli komentirati.

"Sreća u privatnom životu pomaže mi da se bolje fokusiram na igru i karijeru. Matteo i ja pokušavamo naći balans između veze i teniskih obveza. Naša veza dobro funkcionira i mi se jako dobro osjećamo, a moja je obitelj jako lijepo prihvatila Mattea", ispričala je svojedobno Ajla Tomljanović. U sportskim kuloarima smatrali su ih jednim od najatraktivnijih parova bijelog sporta, a kad su prekinuli pretpostavljalo se kako im je presudila stalna razdvojenost zbog drukčijeg rasporeda muških i ženski turnira koji se - osim Grand Slamova - u isto vrijeme održavaju u različitim zemljama.

image

Ajla Tomljanović bila je specijalna gošća na koktel partiju

STEPHEN LOVEKIN FOR TENNIS CHANNEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Istina je izašla na vidjelo kad su talijanski mediji otkrili da je srce Mattea Berrettinija, kojeg talijanski mediji smatraju jednim od najpoželjnijih neženja na Apeninskom poluotoku osvojila manekenka Melissa Satta, koja je deset godina starija od njega, a iza sebe ima brak i sina Maddoxa s njemačkim nogometašem Kevinom-Princeom Boatengom, koji je nastupao za reprezentaciju Gane.

Dok je bila u braku s njim prometnula se u medijsku zvijezdu otvorenim izjavama o njihovom seksualnom životu, omiljenim pozama i vrućim igrama o čemu je govorila bez dlake na jeziku.

Linker
26. travanj 2024 14:27