Dobro raspoloženi Nina Agdal i Logan Paul

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
GALA SVEČANOST

Danski top model i američki milijunaš blistali od sreće na crvenom tepihu, stiže im sinčić

Nina Agdal i Logan Paul bili su glavne zvijezde na proslavi 60. godišnjice osnutka Sports Illustrateda.

Nina Agdal i Logan Paul bili su glavne zvijezde na proslavi 60. godišnjice osnutka Sports Illustrateda.

Nije jednostavno dobiti naslovnicu specijalnog ljetnog izdanja američkog časopisa Sports Illustrated, koju u pravilu krase top modeli i za nju se snimaju u kupaćem kostimu. To je, dakako, uspjelo danskom top modelu i bivšoj Viktorijinoj anđelici, 32-godišnjoj Nini Agdal, koja je na crvenom tepihu u New Yorku zablistala sa svojim tri godine mlađim zaručnikom, američkim profesionalnim hrvačem i influencerom Loganom Paulom.

image

Nina Agdal i Logan Paul zaručili su se lani u Italiji

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Par je ovih dana proslavio drugu godišnjicu veze, a Nina Agdal blistala je od sreće i ponosno pokazala trudnički trbuščić koji se nazirao ispod dizajnerske haljine. Muškarac njezinog života Logan Paul je profesionalni hrvač, a zaručili su se lani na talijanskom jezeru Como.

image

Prelijepa trudnica Nina Agdal

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"Prije četrnaest mjeseci osvojila si mi srce i otad sam beznadno zaljubljen u tebe. Moje srce pripada tebi, najljepšoj ženi koju sam ikad vidio i od tog prvog dana sam čekao na ovaj trenutak. Neka ovaj dijamantni prsten bude simbol naše veze koji će nas zauvijek povezivati, jer svoj život više ne mogu zamisliti bez ljubavi koju osjećam prema tebi. Ti si ljubav mog života i žena iz mojih snova kakvu se nikad nisam usudio niti zamisliti da postoji. U moj život si ušla kad sam već bio izgubio svaku nadu da ću pronaći savršenstvo u ljudskom obliku, a sad kad sam te pronašao ne želim se više razdvojiti od tebe. Hvala ti što ćeš ostatak svog života proživjeti uz mene", poručio joj je tada Logan Paul, koji je svojoj dragoj uz prsten darovao i par dijamantnih naušnica.

image

Nina Agdal

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Nina Agdal rođena je 26. ožujka 1992. u danskom gradiću Hillerodu, a njezinu ljepotu na ulici je primijetio lovac na talente koji ju je pozvao da se prijavi na natjecanje Elite Model Look. Premda nije pobijedila, Nina Agdal je potpisala ugovor s poznatom agencijom, a kad je postala punoljetna i maturirala preselila se u Sjedinjene Države, gdje je njezina karijera doživjela streloviti uspon.

image

Nina Agdal i Logan Paul čekaju sina

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Plavokosa manekenka zelenih očiju u ljubavi ipak nije imala toliko sreće sve dok nije upoznala Logana. Bila je u kratkim vezama s glazbenikom Adamom Levineom, frontmenom benda Maroon 5, hodala je s Maxom Georgeom, članom boy benda The Wanted, te s holivudskim superstarom Leonardom DiCaprijem. Njezina jedina duža veza bila je Jackom Brinkleyem-Cookeom, sinom legendarne manekenke Christie Brinkley.

image

Nina Agdal bila je na naslovnici Sports Illustrateda 2012.

SHUTTERSTOCK

Da čekaju sina poznati par objavio je na društvenim mrežama u travnju, uz 3D sliku ultrazvuka bebice u maminom trbuhu. "Upoznali smo se na jednom eventu u New Yorku. Saznala sam da je Logan ondje i jednostavno sam znala da mu moram prići i pozdraviti ga. Doslovno sam ga nagovorila da dođe s nama i popije piće na gornjem katu. Nisam htjela ići dolje zbog bolova u leđima. Došao je na gornji kat i počeli smo razgovarali i šaliti se. Odjednom je sve izgledalo kao da ga poznajem godinama, i evo nas", opisala je Nina njihov prvi susret nakon kojeg su postali nerazdvojni.

image

Nina Agdal na gala svečanosti u Cannesu 2022.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
24. srpanj 2024 10:11