B4859/AVALON/PROFIMEDIA B4859/AVALON/PROFIMEDIA
Obiteljski čovjek

David Beckham kakvog još niste vidjeli: Javio se iz vrta dok bere luk, društvo mu pravile - kokoši

Proslavljeni nogometaš slobodno vrijeme najradije koristi za vrtlarenje, a snimkom iz vlastitog povrtnjaka pohvalio se na društvenim mrežama i izazvao oduševljenje svojih pratitelja.

Proslavljeni nogometaš slobodno vrijeme najradije koristi za vrtlarenje, a snimkom iz vlastitog povrtnjaka pohvalio se na društvenim mrežama i izazvao oduševljenje svojih pratitelja.

David Beckham (49) pohvalio se na Instagramu kako se posvetio novom hobiju nakon nogometne karijere - vrtlarenju. Slavni nogometaš objavio je video u kojem pokazujr kako bere luk. "Peludna groznica vlada, malo škaklja grlo, ali med će to riješiti. Čini se da će Victoria imati mladi luk za sljedećih nekoliko ručkova i večera", napisao je uz snimku. U jednom trenu u kadar je upala i jedna od njegovih kokoši, a prizor je nasmijao njegove pratitelje. "Farmer Beckham", "Ovo je video koji nam je trebao", "Sviđa mi se ova Beckhamova faza" i "Ovo bi bio dobar reality show", neki su od komentara ispod videa.

Popularni nogometaš rijetko kada miruje i uvijek je angažiran u nekoliko različitih projekata ili suradnji, a nedavno je, podsjetimo, potpisao i novi dugogodišnji ugovor i to modni. Suradnju su na svojim Instagram profilima među prvima najavili sam Beckham i izvršni direktor Hugo Bossa, Daniel Grieder, koji ga je nakon što je pogledao film "Beckham" odlučio angažirati i na taj način dodatno popularizirati brend. Grieder, koji je fasciniran pričom o nogometnoj legendi i njegovim postignućima, pozvao je Beckhama da se direktno uključi u proces dizajniranja muške odjeće za brend Boss, što je on s oduševljenjem prihvatio.

image
B4859/AVALON/PROFIMEDIA B4859/AVALON/PROFIMEDIA
image

David Beckham, vrt

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Prva kolekcija Boss Menswear s njegovim potpisom bit će ona za proljeće i ljeto 2025. godine, dok će se bivši nogometaš pojaviti kao zaštitno lice globalne kampanje za sezonu jesen/zima 2024. Ova najnovija suradnja u nizu mogla bi uistinu biti plodonosna, ako ne i revolucionarna, poznavajući besprijekornu kvalitetu brenda, ali i Beckhamov ukus i stil.

Kada se ne bavi poslom posvećen je obitelji, a ponajviše vrijeme voli provoditi sa suprugom Victorijom. Nedavno je gostovao u podcastu "SmartLess" kojeg vode holivudski glumci Jason Bateman, Sean Haye i Will Arnett i iskreno progovorio o braku s Victorijom i nedavnom Netflixovom dokumentarcu o njegovom životu. "Victoria i ja ne znamo kako smo preživjeli 27 godina zajedno", iskreno je kazao umirovljeni nogometaš. No, nakon svih uspona i padova kroz godine, danas žive pravu obiteljsku idilu, što dokazuje i posljednji video Davida u kućnom, farmerskom izdanju s kojim su se njegovi obožavatelji lako poistovjetili.

image
KIRSTY WIGGLESWORTH AFP
Linker
04. srpanj 2024 10:16