uoči oscara

Dodijeljene tradicionalne Zlatne maline: Kate Hudson proglašena najgorom glumicom

Nesvjesno pojavljivanje bivšega gradonačelnika New Yorka, Rudyja Giulianija u filmu "Borat 2", odnosno njegova uloga u tom filmu, u subotu je proglašena jednom od najgorih, po ocjeni osoba koje dodjeljuju Zlatne maline.

Razzies ili nagrade koje se dodjeljuju pod nazivom Zlatna malina, utemeljene su 1980. i svojevrsna su protuteža blistavoj holivudskoj ceremoniji dodjele Oscara koja se održava u nedjelju. Giuliani je proglašen najgorim sporednim glumcem zbog svojega nesvjesnog kratkog pojavljivanja u nastavku filma Sache Barona Cohena, "Borat 2". Bivši gradonačelnik snimljen je skrivenom kamerom u ne pretjerano laskavoj ‘sceni‘ u hotelskoj sobi s glumicom koja glumi novinarku.

Čitajte i: Najljepše oskarovske haljine svih vremena! Holivudske dive ovim su se izdanjima upisale u povijest

No, bivši gradonačelnik New Yorka smatra da se u filmu nije dogodilo ništa neprikladno.

"Absolute Proof", film Mikea Lindella proglašen je najgorim filmom godine. Radnja se bazira na neutemeljenim tvrdnjama o prijevari na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine.

Čitajte i: Standardni miljenici i netipični hit koji vreba iz prikrajka: Otkrivamo tko su glavni favoriti za pozlaćeni kipić

Lindell, glasni pristaša bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa proglašen je i najgorim glumcem. "Music", film glazbenice Sije o mladoj autističnoj djevojci osvojio je ukupno najviše Zlatnih malina - tri, a jedna je dodijeljena Kate Hudson kao najgoroj glumici. Dobitnike Zlatnih malina bira 1097 članova iz više od dvadeset zemalja svijeta. Članovi se prijavljuju putem interneta i plaćaju članarinu u iznosu od 40 američkih dolara.

Linker
16. travanj 2024 04:56