JESEN PROMJENA

EKSKLUZIVNO Edita Misirić Vrkljan: ‘Odlazim s RTL-a! Vrijeme je za promjenu‘

TV voditeljica i novinarka nakon osamnaest godina oprašta se od gledatelja i kolega na nacionalnoj televiziji.

"Osamnaest godina je puno. Na RTL-u sam odrasla, stekla prijateljstva za cijeli život, udala se, rodila. I naučila raditi. Moj poslovni i osobni rast na RTL-u je nemjerljiv. Hvala svima koji su u tom rastu sudjelovali, jer najveća vrijednost ove televizije su uvijek bili ljudi. Itekako je vrijeme za novo poglavlje u životu, ali odlasci nikad nisu jednostavni", tako glasi poruka kojom se 42-godišnja TV voditeljica i novinarka Edita Misirić Vrkljan oprostila od kolega i gledatelja na RTL Televiziji.

Da se na RTL-u jesenskoj shemi spremaju promjene bilo je jasno kad je objavljeno da se na toj nacionalnoj televiziji više neće prikazivati popularna showbiz emisija RTL Exkluziv koja je šesnaest godina, uz sitne promjene, bila jedan od njezinih zaštitnih znakova.

image

Sa suprugom Jakovom i sinčićem Vanjom

PRIVATNI ALBUM

"RTL prestaje s emitiranjem emisije Exkluziv. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu Exkluziva na njihovu radu i predanosti projektu", tako je sredinom kolovoza glasilo službeno priopćenje RTL-a.

Edita Misirić Vrkljan ekskluzivno nam je potvrdila vijest da odlazi s RTL-a, a svoje profesionalne planove zasad ne želiotkrivati javno.

Podsjetimo, novinarka je od 2016. godine u sretnom braku s kineziologom Javorom Vrkljanom, prvakom u borilačkoj vještini jiu jitsu, a par je svoju vezu brakom okrunio nakon tri godine. Odgajaju četverogodišnjeg sinčića Vanju koji je središte njihova svijeta.

image

Vanja je središte života i interesa svojih roditelja

PRIVATNI ALBUM

"Vanja je znatiželjan, nestrpljiv, bistar i jako empatičan dječak. Vedar je i veseo, iznimno samostalan, jednostavno predivan...", tim je riječima ponosna mama opisala najvažnijeg malog muškarca u svom životu.

Linker
02. travanj 2024 03:39