JELENA MITIĆ
INTERVJU

Elena & Sandy, modeli koji su se zaljubili na poslu: "Dogodila nam se ljubav na prvi pogled"

Dan zaljubljenih za manekensko-ljubavni par Elenu Dizdar i Sandyja Bogovca, još je jedna prilika za slatki "dejt" kakav si često priušte i tijekom godine. Javili su nam se s Kube, gdje su i snimljene ekskluzivne fotografije.

Dan zaljubljenih za manekensko-ljubavni par Elenu Dizdar i Sandyja Bogovca, još je jedna prilika za slatki "dejt" kakav si često priušte i tijekom godine. Javili su nam se s Kube, gdje su i snimljene ekskluzivne fotografije.

Modeli Elena Dizdar i Sandy Bogovac u vezi su dvije godine, a upoznali su se na setu jedne modne kampanje i najveća su si, kažu, podrška u poslu i privatno. Elena uz manekenstvo završava i Pravni fakultet, a strastvena je ljubiteljica sporta, baš kao i Sandy. Do sada su snimali za brendove kao što su Armani, Dolce&Gabbana, Moncler, Liu Jo, YSL beauty, Calzedonia i brojni drugi. Ističu kako zajedno žive od samog početka svoje veze i vrlo se rijetko odvajaju jedan od drugoga. Trenutačno ponovno zajedno snimaju, i to na Kubi, a u Zagreb dolaze tik pred Valentinovo koje će, kažu, proslaviti na nekom lijepom dejtu. Obožavaju putovanja, društvene igre, darivati se međusobno i druženja sa svojim psom Željkom.

Što je za vas ljubav?

ELENA: Ljubav je za mene strastveni balans različitosti koje su zajedno jedna magija. Nešto toliko divno, smisao života, a opet ima isto toliko razornu moć.

SANDY: Ljubav je za mene najvažnija stvar u životu. To je osjećaj koji nas pokreće i bez kojeg ništa drugo ne bi imalo previše smisla.

image
JELENA MITIĆ

Kojim gestama najradije pokazujete ljubav?

ELENA: Sitnicama u svakodnevnom životu poput zajedničke šetnje sa psom uz razgovor, kuhanje kave, poruka za dobro jutro, nadimci.

SANDY: Razumijevanjem i smijehom.

Gdje ste se upoznali, kako je započela vaša ljubavna priča?

ELENA: Upoznali smo se na snimanju jedne kampanje, kliknuli na prvu, dosta smo spontano započeli našu priču, a, kako kažu, “the rest is history”.

SANDY: Upoznali smo se na setu i kliknuli. Nastavili smo se družiti i sve ostalo se odvilo potpuno spontano, to je od početka bilo to.

Poklanjate li si često darove?

ELENA: Ne znam je li to često, no poklanjamo si međusobno sitnice svakodnevno, poput bombona ili neke zezancije, rijetko kupujemo s povodom. Najčešće vidim nešto što me podsjeti na neku našu uspomenu i znam da će razveseliti Sandyja.

SANDY: Možda čak i prečesto. Ubojiti smo duo kad je kupovina u pitanju, na žalost vlastitih bankovnih računa.

image
JELENA MITIĆ

Slavite li Valentinovo?

ELENA: Slavimo, ali, iskreno, ne patimo od datuma i da Valentinovo baš mora biti 14. veljače. Kada nam dozvole obaveze, bit će sladak dejt.

SANDY: Naravno, ekstra dejt nikada ne škodi.

Kako se provodite na Kubi?

ELENA: Iako smo na Kubu došli poslovno, pronašli smo više nego dovoljno vremena za gušt, razgledavanje, vožnju u oldtajmeru. Kuba je čarobna, kao da je stalo vrijeme. Nerealno.

SANDY: Na Kubi trenutačno snimamo ljetnu kampanju jednog regionalnog brenda, ali uz posao se trudimo pronaći i dovoljno vremena za upoznavanje ovog čarobnog mjesta. Ako niste posjetili Kubu, definitivno vam je vrijeme jer mi smo se zaljubili.

U istom ste poslu, koliko to pomaže, odnosno odmaže u vezi?

ELENA: Sve ima svoj plus i minus, pa tako i “zajednički” posao, no barem u našem slučaju nisam naišla na loše i negativne stvari. Radimo zajedno pa to ujedno pretvara posao u zabavu i nikada nije dosadno. Sandy je moja najveća podrška što se posla tiče, kao i ja njegova. Iako ne nedostaje konstruktivne kritike, njemu se prvo obraćam ako imam poslovne dileme. Nekada je teško isplanirati unaprijed planove i slobodno vrijeme, to je jedini nedostatak.

SANDY: Definitivno bih rekao da pomaže. Uz priliku da često radimo i putujemo zajedno, imamo mnogo više razumijevanja jedno za drugo kad je posao u pitanju.

image
JELENA MITIĆ

Planirate li zajedničku budućnost?

ELENA: Naravno. Jer koja je poanta veze uopće, zar ne?

SANDY: Svakoga dana naših malih života.

Je li malo ljubomore dobro u vezi?

ELENA: Rekla bih ponekad. No, opet to s godinama jenjava, iako nije loše nekada dati do znanja partneru da ta mala vatrena iskrica i dalje postoji.

SANDY: Prave ljubomore, ne. Mislim da je povjerenje mnogo važniji čimbenik za recept sretne veze od ljubomore.

Što vam se najviše sviđa kod vašeg partnera?

ELENA: Ima tu jako puno stvari, teško je izdvojiti što najviše, ali nekako ono što smatram njegovim velikim vrlinama su brižnost i nježnost, odan je ljudima koje voli i neizmjerno duhovit i zabavan. Fizički izgled također.

SANDY: Elena je osoba s kojom bih išao i na kraj svijeta, tako da je jedini točan odgovor, sve.

image
JELENA MITIĆ

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled?

ELENA: Apsolutno da. Rekla bih da se nama dogodila.

SANDY: Nisam vjerovao sve dok mi se ona nije i dogodila.

Priželjkujete li vječnu ljubav?

ELENA: Nisam neki ludi romantičar, ali mislim da to svatko u nekoj mjeri priželjkuje, pa tako i ja, no vječna ljubav se ne dogodi sama od sebe, ona se s partnerom svakodnevno gradi.

SANDY: Mislim da kad nekoga voliš, vječna ljubav je nešto što zajedno sanjate i svakodnevno pokušavate izgraditi.

Koji je najbolji poklon koji ste dobili od partnera?

ELENA: Sandy ima genijalne ideje oko darova, ali najdraže su mi pjesmice u rimi koje mi za svaku prigodu napiše, pune naših internih šala i nadimaka. Prošle godine za rođendan je osmislio traženje poklona s kreativnim uputama i ta kreativa i pažnja me uvijek iznova oduševe i osvoje.

SANDY: Karte za koncert mog najdražeg izvođača, The Weeknda, ljetos u Milanu. Može li bolje?

Je li moda tema o kojoj razgovarate i kod kuće?

ELENA: Iako Sandy radi u modnoj industriji, onog trenutka kada je set gotov njega puno više zanimaju sport i dobra klopa, tako da moda nije najčešća tema. Dijelimo veliku ljubav prema tenisicama, ne znam iskreno tko ih ima više.

SANDY: Moda i sport su sastavni dio našeg doma.

image
JELENA MITIĆ

Idete li zajedno u šoping?

ELENA: Idemo ciljano skupa ako nešto trebamo, no, iskreno, radije šoping ostavljam za druženje s curama, mi imamo druge vrste druženja.

SANDY: I kad treba i kad ne treba.

Kakvo vjenčanje zamišljate?

ELENA: Nisam od onih djevojaka koje zamišljaju svoje idealno vjenčanje, no želim da taj dan bude slavlje ljubavi i dobar provod.

SANDY: Nismo previše tradicionalni, pa i nemamo neki pritisak klasičnog vjenčanja. Favorit je definitivno nekakav “old money” stil, zasad.

Koliko često vježbate, radite li to u paru ili odvojeno?

ELENA: Oboje smo sportaši cijeli život, Sandy je igrao košarku, ja sam se bavila taekwondoom i zaista obožavamo sport. Standardni trening poput teretane odrađujemo odvojeno, no oboje smo kompetitivni i međusobno najveći rivali pa se često natječemo. Moram priznati da je mrvicu bolji.

SANDY: Dok je Elena nositeljica crnog pojasa u teakwondou, ja sam bivši košarkaš. Treniramo ovisno o tome koliko i kada nam posao dopusti, ali većinom to radimo odvojeno.

Što najviše volite raditi zajedno?

ELENA: Rekla bih putovati, ali zaista volim sve naše vrijeme provedeno skupa. Koliko god obožavamo putovanja, opet nam je jednako drago leći doma na kauč, ušuškati se i gledati neki dobar film ili seriju uz našeg psa Željka.

SANDY: Mi uvijek dolazimo u paketu, tako da sve što radimo, radimo zajedno i uživamo u tome. Sve je lakše kad imaš najboljeg prijatelja u partneru.

image
JELENA MITIĆ

Volite li gledati romantične filmove?

ELENA: Mi smo više duo koji voli komedije, jer u našoj kući je uvijek veselo i nasmijano, ali i dobar krimić ili akciju. Romantika nam je nekako na dnu liste.

SANDY: Morat ćemo vas razočarati, ali kod nas se na TV-u vrti sport ili krimi triler serija.

Što volite raditi u slobodno vrijeme?

ELENA: Otići u kino, na dejt ili provesti dan s našim obiteljima, otići baki na ručak, pogledati dobru utakmicu, prošetati, organizirati večer društvenih igara. Kod nas je uvijek dinamično.

SANDY: Putovanja, društvene igre i Netflix s našim pesekom Željcem na kauču su definitivno favoriti

Linker
27. travanj 2024 20:02