NEMOGUĆA VEZA

Gigi Hadid prijateljicama se navodno žalila na DiCaprija: ‘Njegov život je čisti kaos‘

Usprkos međusobnoj privlačnosti veza američkog supermodela i slavnog glumca pokazala se nemogućom.

Zbog nje je pregazio svoje zlatno pravilo da se ne upušta u veze sa ženama starijima od 25 godina, ali usprkos međusobnoj privlačnosti veza holivudskog glumca Leonarda DiCaprija i američkog supermodela Gigi Hadid pokazala se - nemogućom.

"Njegov život je čisti kaos, nemam ga snage i vremena pratiti te juriti za njim po cijelom svijetu, jer njega treba stalno držati na oku", povjerila se Gigi Hadid prijateljicama i otkrila razlog propasti njihove veze.

Za razliku od Leonarda DiCaprija, jedne od najvećih holivudskih zvijezda i najpoželjnijih američkih neženja, koji bez prestanka partija po svijetu, Gigi Hadid je majka dvogodišnje kćerkice Khai iz veze s glazbenikom Zaynom Malikom čiji je odgoj njezin prioritet.

image

Jedina zajednička fotografija Leonarda DiCaprija i Gigi Hadid snimljena je u njujorškom restoranu Cipriani

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Simpatije među njima pojavile su se prije četiri godine, kad su zajedno zimovali u američkom skijalištu Aspenu, a strast je među njima ponovno planula ove jeseni kad je snimljena i njihova jedina zajednička fotografija u njujorškom luksuznom restoranu Ciprianiju. Na izlasku iz restorana glumac se maskirao navukavši crnu šiltericu preko očiju, dok je Gigi Hadid lice prekrila šalom.

image

Leonardo DiCaprio je jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Proteklih mjeseci DiCaprio i Hadid viđeni su zajedno na nekoliko događanja, no nikada nisu službeno potvrdili da su u vezi, te zajedno stali pred objektive fotografa koji su ih u stopu pratili.

Izvori bliski paru govorili su da si žele uzeti vremena i uvjeriti se da su stvoreni jedno za drugo, ali njihova veza nije uspjela jer Leonardo DiCaprio nije želio promijeniti svoj stil života.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada, te riječi najbolje opisuju Lea koji život doživljava kao neprekinuti party sa širokim krugom svojih prijatelja i ne želi ništa propustiti. A djevojke ga salijeću na svakom koraku, pa ga treba držati na kratkoj uzici ako želite biti s njim", govore DiCaprijevi poznanici.

image

Gigi Hadid je dvogodišnja kćerkica prva briga

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Taj recept primijenile su njegove bivše partnerice Gisele Bundchen, Bar Refaeli i Camila Morrone, s kojima je bio u višegodišnjim vezama, ali to jednostavno nije bila opcija za Gigi Hadid.

Stvari su, naime, mogle funkcionirati dok je Leonardo DiCaprio proganjao nju, ali kad je ona trebala preuzeti ulogu lovca među njima je bilo - gotovo.

Linker
13. travanj 2024 19:04