PJEVAČICA U SANREMU

Godinama je sanjala o tome: Sanji Doležal se napokon ispunila velika želja

Pjevačica i TV voditeljica uživa na Festivalu zabavne glazbe u Sanremu, gdje se i ove godine bira talijanski predstavnik na Eurosongu.

Profesionalni život Sanje Doležal, pjevačice Novih fosila i Prve ljubavi, teen sastava u kojem je početkom osamdesetih započela karijeru, već je više od četiri desetljeća vezan uz glazbu i pozornicu.

S Novim fosilima i pjesmom "Ja sam za ples" je na tadašnjoj Euroviziji 1987. godine osvojila četvrto mjesto, a sad si je napokon ostvarila jednu od najvećih neispunjenih želja - onu da uživo odgleda talijanski festival zabavne glazbe u Sanremu, koji se Teatru Ariston održava 73. put.

"‘Sinoć, prva večer Sanremo festivala, konačno ostvarena želja da vidim i čujem uživo najstariji festival na svijetu. Fascinantno", napisala je Sanja Doležal u svojoj objavi na profilu na Instagramu.

Za posjet Sanremu, kako i priliči, zagrebačka pjevačica i TV voditeljica se pomno dotjerala, a igrala je na dobitnu modnu kombinaciju bijele dolčevite i tamnog sakoa.

image

Sanja Doležal

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Za svoj izgled popularna Sanja dobila je pregršt komplimenata: "Prelijepa dama u punom smislu te riječi", "Žena s najljepšim osmijehom i to se s godinama nije promijenilo"...

U Sanremu se i ove godine bira predstavnik Italije koji će svoju zemlju predstavljati na Eurosongu 2023.

Festival ove godine traje tjedan dana s ukupno pet festivalskih večeri, a prvu večer su svi pričali o hrabrim modnim outfitima voditeljice Chiare Ferragni, čija je duga Diorova haljina prekrivena mikro kristalima ocrtavala golo žensko tijelo i posveta je njegovoj ljepoti u trenutku u kojem su u nekim zemljama ugrožena ženska reproduktivna prava, njihova sloboda i sigurnost.

Linker
04. travanj 2024 18:18