napušta gnijezdo

I drugo dijete Angeline Jolie odlazi iz kuće

Glumica se pohvalila uspjehom svoje najtsraije kćeri Zahare, koja je uspjela upisati prestižno sveučilište u Atlanti na kojem se školuju isključivo djevojke afričkog porijekla.

Iako Angelina Jolie svoj Instagram profil koristi uglavnom za promociju onog što radi, bilo na filmu ili kao posebna izaslanica UNICEF-a za izbjeglice, nije odoljela pohvaliti se uspjehom svoje kćeri Zahare. Sedamnaestogodišnja djevojka koju je Angelina posvojila kao bebu u Etiopiji, upisala se na Sveučilište Spelman u Atlanti, najznačajniju ustanovu za visoko obrazovanje djevojaka afričkog podrijetla.

Uz fotografiju svoje Zahare s budućim kolegicama, Angelina je napisala: ‘‘Zahara sa svojim Spelman sestrama! Čestitam svim novim studentima. Vrlo posebno mjesto i čast je imati člana obitelji kao novu Spelman djevojku.‘‘

image

Angelina Jolie u lipnju je sa Zaharom bila u Rimu

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tako nakon Angelininog najstarijeg sina Maddoxa koji u Južnoj Koreji studira biokemiju, iz obiteljskog gnijezda odlazi i Zahara.

Glumica se, iako im je jedina mama za koju znaju, oduvijek trudila da njezina posvojena djeca imaju vezu sa svojim korijenima. Maddox je odabrao Sveučilište blizu njegove rodne Kambodže, a Zahari je bio cilj da se baš upiše na kultno sveučilište za Afroamerikance.

Angelina Jolie velika je podrška svojoj djeci od kojih se niti jedno od njih šestoro nije uspjelo zaraziti glumom. Bar za sada. A tate Brada Pitta od rastave nema blizu svoje djece. Bar javno. Ali na jučerašnjoj premijeri filma ‘‘Bullet Train‘‘ u Los Angelesu kada ga je novinarka upitala da li je ponosan na Zaharu koja se uspjela upisati na prestižno sveučilište, samo mu je stala knedla u grlu i zacaklila mu se suza u oku.

Linker
18. travanj 2024 09:28