EKSKLUZIVNO

Izabel Kovačić progovorila o suprugu Mateu: ‘Prvo smo bili prijatelji. Kasnije je došla ljubav‘

Modna dizajnerica koja s obitelji živi na dvije adrese u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Glam opisala je izazove s kojima se susreće kao poslovna žena, majka i supruga.

Veličanstvenu pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Turske i dva gola svoga supruga Matea Kovačića na svoj je način proslavila i modna dizajnerica Izabel Kovačić. Utakmicu je pratila u direktnom televizijskom prijenosu na Novoj TV, a na svom je profilu na Instagramu objavila screenshot, presliku Mateovog slavlja s Lukom Modrićem i Marcelom Brozovićem nakon postignutog zgoditka. "Wohooo", napisala je Izabel u opisu fotografije.

image

Izabel Kovačić na promociji

MARKO MIŠČEVIĆ CROPIX

Otkako je hrvatski reprezentativac koji će 6. svibnja proslaviti 29. rođendan potpisao ugovor s engleskim prvoligašem Chelseaom, obitelj Kovačić živi na dvije adrese - između Londona i Zagreba, gdje u strogom centru imaju stan i gdje Izabel vodi svoj uspješan brend Lunilou. A u ekskluzivnom razgovoru za novi broj Gloria Glama, čiju naslovnicu krasi, Izabel Kovačić je opisala izazove s kojima se kao poslovna žena, supruga i majka susreće u trenutačnoj fazi svog života.

"Sin Ivan je trenutno na prvom mjestu. I meni i Mateu. Baš želim provoditi puno vremena s njim jer osjećam da mu to treba. Uživam ga upoznavati. Kad djeca osjete potrebu za socijalizacijom i uđu u sustav školstva, kao da nam ih ukradu i više nikad nemamo priliku uživati u njima kao kad su mali. Brend se razvija i kroz godine smo kreirali savršen tim suradnika uz koje se mogu opustiti i prepustiti obiteljskom životu. Ta priča nekako spontano raste i teče. A identitet supruge je nešto jako organski u meni jer se Mateo i ja toliko dugo poznajemo. Između nas nema barijera, srama, nelagode. Moja mama zna reći da smo mi djeca koja su odlučila ostarjeti zajedno. Imamo te neke sinhronicitetne životne priče. Oboje smo odrastali u inozemstvu i u isto vrijeme smo se vratili u Hrvatsku. Povezao nas je njemački jezik, prilagodba novom okruženju, ljubav prema sportu, iste vrijednosti. Prvo smo bili pravi prijatelji. Kasnije je došla i ljubav. Prijateljstvo se samo produbilo. Uz njega se osjećam potpuno opušteno i istinski svoja. I toj neminovnoj ozbiljnosti koju život ponekad donese, nas dvoje svakodnevno prkosimo dječjom opuštenošću začinjenoj s puno, puno smijeha", rekla je Izabel Kovačić.

image

Izabel Kovačić na naslovnici novog broja Glorije Glam

JELENA BALIĆ

Cijeli razgovor s inspirativnom poduzetnicom nalazi se u novom broju magazina Gloria Glam koji vas s darom - hidratantnim ružem Sisley Le Phyto Rouge, čeka na kioscima.

Linker
06. ožujak 2024 00:50