TRAGIČNI ODLAZAK

Iznenadna smrt 27-godišnjeg manekena potresa svijet mode, dizajner poručio: ‘Bio si moja muza‘

Od 27-godišnjeg američkog modela Jeremyja Ruehlemanna dirljivim porukama opraštaju se dizajner Christian Siriano i pjevačica Demi Lovato.

"Bio si moja muza i zauvijek ćeš to ostati. Otišao si prerano, a nadahnjivao si me svojom pojavom, svojim karakterom i svojom energijom. Voljet ću te i nositi u svom srcu do kraja života", tim se dirljivim riječima slavni američki dizajner Christian Siriano oprostio od modela Jeremyja Ruehlemanna nakon što je doznao vijest o njegovoj tragičnoj smrti u 28. godini.

U objavi na svom Instagramu priložio je brojne zajedničke fotografije, te Jeremyjeve fotografije u svojim modelima i dodao: "Niti u snu se nisam nadao da ću se na ovakav način i ovako brzo morati oprostiti od prijatelja u čijem je srcu i duši bilo mjesta za sve nas. Tko god je upoznao Jeremyja zna o čemu govorim".

Christian Vincent Siriano je američki modni dizajner i član Vijeća modnih dizajnera Amerike. Siriano je prvi put privukao pozornost nakon što je 2007. pobijedio u četvrtoj sezoni američkog dizajnerskog natjecanja Project Runway, postavši najmlađi pobjednik u povijesti tog natjecanja, a njegove modele nose mnoge slavne klijentice poput Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Michelle Obama i Zendaye.

"Jeremyjeva smrt je strašan gubitak za sve nas, a najviše za Jeremyjevu obitelj koja je shrvana njegovim odlaskom. Znam da ćemo se jednog dana ponovno sresti i zagrliti. Počivaj u miru J i znaj da te svi volimo", napisao je Christian Siriano.

image

Jeremy Ruehlemann nosio je reviju Christiana Siriana na Njujorškom tjednu mode 2019.

JONAS GUSTAVSSON/DDP USA/PROFIMEDIA

Uzrok smrti mladog modela još nije poznat, a od njega su se oprostili i Andy Hilfiger, mlađi brat američkog dizajnera Tommyja Hilfigera, pjevačica Demi Lovato, te vizažist slavnih Hung Vanngo.

"Srce mi je slomljeno nakon vijesti da si nas napustio dragi prijatelju. U modnoj industriji upoznao sam mnoge ljude, ali ti si, dragi Jeremy, bio svijet za sebe. Članovi moga tima i ja obožavali smo raditi s tobom jer si uvijek bio otvoren za sve i pravi prijatelj. Počivaj u miru, prijatelju, pamtit ćemo te i voljeti zauvijek", napisao je Hung Vanngo u svojoj poruci.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu Jeremy Ruehlemann, koji je nosio revije Perry Ellis i Superdrya, prije tri dana je svoje pratitelje počastio fotografijom iz backstagea revije Tommyja Hilfigera u New Yorku.

Jeremy Ruehlemann rođen je u New Jerseyju, a modelingom se bavio od tinejdžerskih dana. Bio je član njujorške agencije Soul Artist Management, čiji se vlasnici zasad nisu oglasili o uzroku iznenadne smrti svog modela.

image

Christian Siriano, Harley Viera-Newton, Alexa Chung, Emily Ratajkowski i Sophia Chikovna

CRAIG BARRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 23:31