Jamie Oliver sa suprugom i djecom na proslavi Poppynog 21. rođendana

 INSTAGRAM
KĆERKA ZA PET

Jamie Oliver blista od ponosa, objavio rijetku fotografiju svoje obitelji

Slavni britanski kuhar u braku sa svojom tinejdžerskom ljubavi Jools Oliver ima petero djece, a najstarijoj kćeri su za 21. rođendan priredili disco party.

Slavni britanski kuhar u braku sa svojom tinejdžerskom ljubavi Jools Oliver ima petero djece, a najstarijoj kćeri su za 21. rođendan priredili disco party.

Za roditelje nema ljepšeg prizora nego kad im djeca odrastu i započnu samostalni život. A slavni engleski chef Jamie Oliver i njegova supruga Jools upravo su odradili prvu od svojih najvažnijih roditeljskih zadaća. Njihova najstarija kći Poppy Honey upravo je proslavila 21. rođendan, a studentica geografije na Sveučilištu u Manchesteru odavno se zbog studija odselila od roditelja koji žive u Spains Hallu, elizabetinskoj ladanjskoj kući iz 16. stoljeća u Finchingfiledu u pokrajini Essex.

No, Jamie i Jools Oliver priredili su joj veliki rođendanski disco party na kojem se okupila cijela obitelj - sestre Daisy Boo (20) i Petal Bolossom (14), te braća Buddy Bear (12) i River Rocket (5), ali se najmlađi brat ne voli fotografirati pa je izbjegao zajedničko poziranje za obiteljski portret.

image

Poppy Oliver s bratom Buddyjemj

INSTAGRAM

"Kakva je to bila noć! Moja banda i ja na proslavi Poppynog 21. rođendana... Hvala svima koji su slavili skupa s nama i koji su pridonijeli organizaciji... Isplatilo se, sve vas volim", napisao je Jamie Oliver u poruci uz slavljeničke fotografije na svom profilu na Instagramu. To je, podsjetimo, bilo drugo veliko obiteljsko slavlje Oliverovih u svega dva tjedna. Slavni goli kuhar i njegova supruga potkraj travnja su na Maldivima u resortu Soneva Fushi obnovili bračne zavjete 23 godine nakon prvog vjenčanja. Jamie i Jools zajedno su još od tinejdžerskih dana i zajedno su prošli sve uspone i padove.

image

Jamie i Jools Oliver u vezi su od tinejdžerskih dana

INSTAGRAM

Jamie Oliver poktraj devedesetih godina afirmirao se u jednu od najvećih globalnih zvijezda kulinarske scene, njegove kuharice prodavale su se u milijunskim nakladama, vodio je najgledanije kuharske showove u Velikoj Britaniji, tiskao časopis sa svojim imenom i otvorio lanac restorana, što mu je donijelo osobno bogatstvo čija se vrijednost procijenjuje na više od dvjesto milijuna dolara.

image

Jamie Oliver sa suprugom Jools i djecom na Maldivima

INSTAGRAM

No, nije mu sve teklo kao po loju, pa je tako svojedobno morao zatvoriti mnoge restorane, pri čemu je tisuću ljudi ostalo bez posla, a trebale su godine da se namire svi dužnici. Kako god, Jamie Oliver je jedan od najvećih britanskih celebrityja čijem pozitivnom imidžu pridonosi njegova velika i skladna obitelj.

image

Supružnici su u travnju obnovili bračne zavjete

„Kao da je prošlo u treptaju oka vrijeme od našeg prvog vjenčanja u seoskoj crkvici koje smo uspjeli skriti od svih, osim - paparazza. Na Maldive nas nisu slijedili, pa smo odlučili sami podijeliti s vama naš sretan i radostan trenutak. Oduvijek smo sanjali o odlasku na Maldive i bilo je baš onako kako biste i sanjali, jednostavno nevjerojatno!”, napisao je Jamie povodom obnove bračnih zavjeta, te otkrio je da mu je kum bio sin Buddy.

Linker
26. travanj 2024 20:40