Jennifer Lopez

 SHUTTERSTOCK
IZAZOVI I PREDNOSTI

Jennifer Lopez otkrila tajnu svog izgleda: "Starije žene s godinama postaju sve više seksi"

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uskoro će objaviti novi singl znakovitog naziva "Can‘t Get Enough" (Nikad mi nije dosta) kojim najavljuje svoj novi album koji u prodaju stiže 16. veljače iduće godine.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uskoro će objaviti novi singl znakovitog naziva "Can‘t Get Enough" (Nikad mi nije dosta) kojim najavljuje svoj novi album koji u prodaju stiže 16. veljače iduće godine.

U srpnju je proslavila 54. rođendan, a ovih je dana najavila veliki glazbeni povratak koji svjetska javnost s nestrpljenjem iščekuje. Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uskoro će objaviti novi singl znakovitog naziva "Can‘t Get Enough" (Nikad mi nije dosta) kojim najavljuje svoj novi album koji u prodaju stiže 16. veljače iduće godine. Uz brojne poslovne i privatne obaveze kojima je svakodnevno zatrpana, Jennifer Lopez je u razgovoru za specijalno izdanje američkog časopisa Elle pod nazivom "Žene u Hollywoodu" odgovorila na pitanje svih pitanja - kako se nosi sa svojom dobi i starenjem?

image

Jennifer Lopez odlično se nosi sa svojim godinama

JAMES GOURLEY/BEI/SHUTTERSTOCK

"U Hollywoodu je sve više uloga za žene zrele dobi i to je sjajna vijest. Čini se da su i publika i producenti napokon shvatili da starije žene s godinama postaju sve više seksi. Njihova ljepota i atraktivnost nisu samo tjelesne, nego dolaze s iskustvom i karakterom, te mudrošću koja ih prati", izjavila je Jennifer Lopez i dodala kako se smatra sretnicom što živi i radi punom parom u razdoblju u kojem je holivudska industrija snova usvojila nove standarde za žene zrele dobi.

"Za žene moje dobi sve je više uloga, što donedavno nije bio slučaj. Mnogo toga se promijenilo i više se ne moramo osjećati potištenima i posramljenima što priroda čini svoje. Dapače, što sam starija, osjećam se sve više seksi, jer mogu više ponuditi drugima i sebi. Iskusnija sam, zadovoljnija sobom i životom, a priče iz davnina kako 30+ žene nitko ne želi gledati na filmskom platnu i na malim ekranima, tjeraju me na smijeh", priča Jennifer Lopez i dodala da će nastaviti raditi sve dok bude imala motiva i dok je zdravlje bude služilo.

image

Jennifer Lopez preklani na MET Gali u New Yorku

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Vidjet ćemo dokad će to biti, teško je to trenutačno procijeniti: možda do svoje sedamdesete, osamdesete, devedesete..., tko zna? No, najvažnije da ima sve više uloga za žene svih životnih dobi", dodala je. Rođena je u Bronxu, a počeci na sceni bili su joj definirani imidžom djevojke iz susjedstva, prema nazivu njezinog velikog hita "Jenny from the Block".

"No, nikad nisam dozvolila da me ta slika definira jednom zauvijek, nego sam se nastavila razvijati i dokazala da granice za mene jednostavno ne postoje", izjavila je Lopez, koja se jednog dana, po uzoru na svog supruga Bena Afflecka, namjerava okušati i u filmskoj režiji.

image

Jennifer Lopez u kreaciji Karla Lagerfelda

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

A svoju liniju kojom desetljećima izaziva oduševljenje i zavist diljem svijeta zahvaljuje vježbi, uravnoteženoj prehrani i - mnogo sna. Njezini treninzi su brzi i intenzivni, a Jennifer je vrlo pedantna i kad je riječ o prehrani, spavanju i općenito svim drugim sastavnicama koje čine njezinu svakodnevicu, a uključuju odmor i dobar san, koji je najvažniji za djelotvoran oporavak tijela, duha i uma.

image

Jennifer Lopez u haljini Ateliera Versace 2019.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 10:41