Grier Henchy i Brooke Shields

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
MAJKA I KĆI

Kći Brooke Shields zablistala u maminoj haljini staroj više od 20 godina

Američka glumica Brooke Shields mlađoj kćeri je posudila vintage haljinu svog omiljenog brenda s početka dvijetisućitih.

Američka glumica Brooke Shields mlađoj kćeri je posudila vintage haljinu svog omiljenog brenda s početka dvijetisućitih.

Koliko proslavljenoj glumici i modelu Brooke Shields znači obitelj pokazala je i na njujorškom gala događaju Bird in Hand, na kojem je bila domaćica večeri u američkoj metropoli. Na zabavu je stigla ruku pod ruku sa 17-godišnojm kćeri Grier Henchy, koja je za tu priliku odjenula majčinu haljinu s potpisom modnog brenda Badgley Mischka, dok je je mama zablistala u dugoj haljini koju je za nju kreirao njezin omiljeni američki modni dizajner Isaac Mizrahi.

"Primjerenija je mojim godinama, a nitko nije sretniji od mene što mlađa kći obožava moje vintage haljine koje joj, usuđujem se reći, stoje bolje nego meni", izjavila je Brooke Shields.

image

Grier je zablistala u maminoj haljini

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Američki brend Badgley Mischka za slavnu je glumicu kreirao sve najvažnije haljine u kojima je ona zablistala na crvenom tepihu početkom dvijetisućitih godina, a ona je bila glavni promotor njihovih kreacija za svečane prilike. Haljinu otvorenih leđa boje fuksije koju je 2008. nosila na dodjeli Emmyja 58-godišnja glumica izdvaja kao jedan od najdražih komada, a Grier Henchy koja poput majke pokazuje sklonost show biznisu, još čeka pravu priliku da se u njoj pojavi na gala društvenom događaju.

Majka i njezina mlađa kći zajedno su sudjelovale u kampanji Victoria‘s Secreta, pa se čini kako se Brooke Shields pomirila s njezinom odlukom da se, prije nego što završi školu, u tinejdžerskim godinama okuša na sceni.

image

Brooke Shields s kćerkom Grier Henchy i suprugom Chrisom Henchyjem

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Ove godine je sa suprugom Chrisom Henchyjem proslavila 22. godišnjicu braka, a u slavljeničkoj poruci je napisala da na svijetu ne postoji nitko drugi koga bi radije izludjela ili dozvolila da on nju izludi. "To je ljubav, volite i budite voljeni", napisala je Brooke Shields.

U autobiografiji je napisala da se u supruga zaljubila na prvi pogled, čim ga je ugledala na parkiralištu filmskog studija Warner Bros 1999., kamo su oboje došli svojim poslovima. Glumica je tada bila u procesu razvoda od teniskog superstara Andrea Agassija, a s Chrisom Henchyjem se vjenčala u travnju 2001. Prije dva desetljeća dobili su kćer Rowan, a tri godine kasnije i Grier. Njihov brak je na glasu kao jedan od najskladnijih u industriji zabave.

image

Mamin poljubac za Grier Henchy

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 08:52