Jasmina Plecić, sestra Luke Modrića (druga slijeva) na tribini s prijateljicama 

 LUKA GERLANC CROPIX
HUMANITARNI SPEKTAKL

Luku Modrića u Višnjiku bodrila samozatajna mlađa sestra Jasmina

U organizaciji Zaklade Marin Čilić u Zadru je održan treći humanitarni teniski spektakl "Gem Set Hrvatska", čiji je cilj izgradnja školskog igrališta u Stankovcima.

U zadarskom sportskom centru Višnjik u organizaciji Zaklade Marin Čilić održan je treći humanitarni teniski spektakl "Gem Set Hrvatska" na kojem su sudjelovali brojni proslavljeni hrvatski sportaši, a čiji je cilj izgradnja sportskih igrališta za djecu i promocija važnosti bavljenja sportom od najranije dobi. Ukupni prihod ovogodišnjeg humanitarnog eventa namijenjen je izgradnji sportskog igrališta u mjestu Stankovci u blizini Zadra, jer tamošnji školarci nastavu iz tjelesne i zdravstvene kulture odrađuju na neprimjernom mjestu - u školskim hodnicima.

image

Luka Modrić u akciji

LUKA GERLANC CROPIX
image

Jasmina Plecić, sestra Luke Modrića (druga slijeva) na tribini s prijateljicama

LUKA GERLANC CROPIX
image

Lukina mlađa sestra Jasmina Plecić je magistra ekonomije, te živi i radi u Zadru

LUKA GERLANC CROPIX

"Bilo je zbilja fantastično, velika hvala svima koji su kupili kartu, a posebno svim sportašima koji su se odazvali i pridonijeli da događaj bude na nivou. Nadam se da će klinci iskoristiti novo igralište", rekao je Marin Čilić koji je predvodio pobjednički tim u kojem su bili Luka Modrić, Tin Srbić, Matea Jelić i Andrija Stipanović. Uz njih u humanitarnom teniskom spektaklu sudjelovali su i Eduardo da Silva, Valent Sinković, Ivica Zubac, Dario Šarić, Valentina Mrnjavčić Pereglin, Filip Zubčić, Andrej Gaćina, Andrija Stipanović, Ante Žižić, Zoran Planinić, Danijel Subašić, Manuel Štrlek, Anđelo Kvesić, Doris Bačić, Borna Gojo, Tin Srbić, Luka Stepančić, Martin Sinković, Zrinka Ljutić, Stipe Žunić, Mate Pavić, Ivano Balić i Ivan Ljubičić koji je u Zadar stigao direktno s Wimbledona.

image

Eduardo da Silva

LUKA GERLANC CROPIX
image

Košarkaš Dario Šarić

LUKA GERLANC CROPIX
image

Zoran Planinić, Dario Šarić, Ante Žižić, Luka Stepanić i Mate Pavić

LUKA GERLANC CROPIX
image

Danijel Subašić

LUKA GERLANC CROPIX

"Stvarno mi je drago da jedna takva Zaklada ima kontinuitet. Prvu godinu je najlakše, ljudi se zapale, ali stvoriti jednu tradiciju, to je zahtjevno i Marin je u tome uspio", izjavio je Ivan Ljubičić.

Iz publike je nastup svog starijeg brata Luke Modrića pratila Jasmina Plecić, viša stručna suradnica za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra, a Luka je na terenu pokazao da se jako dobro snalazi i s reketom u ruci. Bio je to njegov posljednji dan odmora uoči odlaska na pripreme za novu sezonu, a Jasmina je turnir pratila s tribina u društvu prijateljica.

image

Doris Bačić, Luka Modrić i Matea Jelić

LUKA GERLANC CROPIX

Osim Jasmine, Luka ima i sestru Dioru, a obje su vrlo samozatajne i rijetko se pojavljuju na društvenim događanjima. Osim kad treba podržati Luku i vatrene, pogotovo u najvažnijim nastupima hrvatske nogometne reprezentacije, pa su tako skupa bodrile Hrvatsku u finalu Lige nacija u lipnju u Nizozemskoj.

image

Matea Jelić i Marin Čilić, pobjednici turnira

LUKA GERLANC CROPIX

Na tribinama se tada okupila cijela obitelj Modrić, uključujući i njegove roditelje Stipu i Radojku, te suprugu Vanju i njihovu djecu Ivana, Emu i Sofiju. Jasmina Plecić je magistra ekonomije i živi u Zadru sa svojim suprugom, dok je Diora u Rijeci studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

image

Ivica Zubac

CROPIX
Linker
22. travanj 2024 15:01