Sandra i David Beckham

 DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOC
MAJČINSKE BRIGE

Mama Beckham nije odobravala Victoriju: "Bojala sam se da će zbog nje izgubiti sve"

Sandra Beckham, majka legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, sudjeluje u Netflixovom dokumentarcu, posvećenom njezinom sinu.

Sandra Beckham, majka legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, sudjeluje u Netflixovom dokumentarcu, posvećenom njezinom sinu.

Prva najava dokumentarnog serijala "Beckham" koji će se početkom listopada emitirati na Netflixu već je digla prašinu. Kako ime govori posvećen je heroju radničke klase i nogometnoj legendi Davidu Beckhamu, koji se od skromnih početaka izdigao u globalnu ikonu.

image

Victoria, Cruz i David Beckham na predstavljanju Lionela Messija u Miamiju

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Osim nevjerojatnih sportskih uspjeha priča prati i privatni život legendarne desetke - to je bio broj koji je Beckham proslavio noseći ga na leđima u reprezentaciji i Manchester Unitedu, engleskom premijerligašu u kojem se proslavio, a poseban dio posvećen je njegovoj vezi i braku s Victoriom Beckham s kojom je ovog ljeta proslavio 24. godišnjicu braka.

image

David I Victoria Beckham iduće godine slave srebrni pir

SHUTTERSTOCK

U serijalu se pojavljuje i Sandra Beckham, Davidova majka, koja je pred kamerama ispričala svoje strahove koji su je obuzeli kad je njezin sin započeo svoju vezu sa slavnom spajsicom. "Bojala sam se da će zbog nje izgubiti sve za što je toliko teško radio. Bilo je očito kako je zaluđen njome i činilo nam se da je u tom razdoblju nogomet pao u drugi plan. Jedino što ga je zanimalo bila je Victoria...", ispričala je Sandra Beckham.

image

Victoria i David Beckham na utrci Formule 1 2007.

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

David Beckham mnogo puta je puta dosad ispričao da se u svoju suprugu zaljubio na prvi pogled i jedva je sredio da se upoznaju. Njezin broj telefona, te davne 1997., kad nije bilo pametnih telefona i drugih digitalnih alata bez kojih danas na možemo zamisliti svakodnevicu, zapisao je na svoju avionsku kartu, strahujući da ga ne izgubi, a čuva je i danas pohranjenju u sefu.

image

David Beckham i Victoria Beckham na promociji njezinog parfema

HENRY LAMB/BEI/SHUTTERSTOCK

Suprugu je zaprosio 1998. dijamantnim prstenom vrijednim 65 tisuća funta, a vjenčali su se 1999. u dvorcu Luttrellstown Castle u Dublinu. Dokaz njegove ljubavi su i brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje tijelo: ima ih više od pedeset, a gotovo sve su posvećene njihovoj ljubavi, sinovima Brooklynu, Romeu, Cruzu i kćeri Harper.

Malo je poznato da je Victoria prije Davida bila zaručena za instalatera protuprovalnih alarma Marka Wooda, a njegovo prezime je koristila na prvim nastupima sa Spice Girls kad se potpisivala kao Victoria Adams Wood premda nisu bili vjenčani. No, to je sada davna prošlost i neka druga priča. Jer malo je slavnih parova koji su preživjeli 24 godine braka.

Linker
27. travanj 2024 05:38