Josey McNamara, Margot Robbie i Tom Ackerley

 MICHAEL TRAN AFP
SNAGA ŽENA

Margot Robbie ostala bez glasa, njen govor zahvale na gala svečanosti žena pročitao - suprug

Australska glumica i producentica Margot Robbie dobitnica je nagrade "Power of Women" za film "Barbie", koji je koproducirala i u kojem igra naslovnu ulogu.

Australska glumica i producentica Margot Robbie dobitnica je nagrade "Power of Women" za film "Barbie", koji je koproducirala i u kojem igra naslovnu ulogu.

Kalendarsku godinu na izmaku 33-godišnja australska glumica i producentica Margot Robbie definitivno će pamtiti po barbiemaniji koju je izazvala filmska ekranizacija priča o kultnoj lutki Barbie. U njoj Margot Robbie odigrala naslovnu ulogu, a producirala ju je kompanija LuckyChap Entertainment koju je osnovala sa suprugom Tomom Ackerlyjem i poslovnim partnerom Joesyjem McNamarom.

image

Margot Robbie je ostala bez glasa pa su njezin govor pročitali suprug Tom Ackerly i njegov kolega Josey McNamara na gala svečanosti "Variety‘s Power of Women"

LISA O‘CONNOR AFP

Iza njih je buran tjedan u čijem fokusu je bila svjetska premijera filma "Saltburn" kojeg su producirali, te Varietyjev gala event s dodjelom nagrada "Snaga žena" (Power of Women) čija je dobitnica bila Margot Robbie. Voditeljica svečanosti bila je Robbiena omiljena pjevačica Dua Lipa, no slavna glumica svoj govor nije mogla pročitati jer je - ostala bez glasa.

image

Dua Lipa i Margot Robbie na gala večeri "Variety‘s 2023 Power of Women" u Los Angeles

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Zato je zadužila supruga Toma Ackerlyja i njegovog partnera Joesyja McNamaru da se u njezino ime ispričaju nazočnima i pročitaju zahvalu koju je napisala.

"Nema ništa ljepše nego kad govor na svečanosti koji slavi snagu žena čitaju - muškarci. I to muškarci koji već deset godina u filmskog industriju zagovaraju i promiču prava žena. Zbog toga jako volim ovu dvojicu frajera koje sad gledate i koji vam se obraćaju u moje ime. Znam da im nije lako i da oni sami ovo nikad ne bi rekli za sebe, a baš zato mi je drago što sam večeras ostala bez glasa i na pozornicu vam isporučila njih dvojicu", napisala je Margot Robbie.

image

Josey McNamara, Margot Robbie i Tom Ackerley na premijeri filma "Saltburn" u Los Angelesu

MICHAEL TRAN AFP

Budućeg supruga upoznala je snimanju filma "Francuska suita" prije deset godina: Margot je u njemu glumila jednu od glavnih ženskih uloga, a Tom Ackerly je bio pomoćnik redatelja. Iduće godine preselila se s njim u London, gdje su pokrenuli producentsku kompaniju LuckyChap Entertainment. Vjenčali su se u prosincu 2016. u Australiji, a supružnici danas žive između Venice Beacha u Kaliforniji i Londona.

Linker
27. travanj 2024 14:34