Superpar

Mladi, ambiciozni i prebogati: Romansa nasljednika dvaju poslovnih carstava

U Austriji cvate biznis dva svjetski poznata brenda - Swarovski draguljarnice i Red Bulla, a sada su se pojavila šuškanja da su nasljednici tih poslovnih carstva započeli romantičnu vezu.

U obližnjoj Austriji pojavile su se spekulacije o nastanku novog ljubavnog super-para. Riječ je o mladim i atraktivnim ljudima koji su nasljednici dva svjetski poznata brenda tako da, ako su te vijesti istinite ta bi veza mogla imati utjecaj na cijeli svijet, ne samo na Austriju. Naime Victoria Swarovski započela je vezu sa sinom osnivača Red Bulla Markom Mateschitzom, pišu njemački mediji.

Ova 29-godišnja nasljednica radi kao televizijska voditeljica, pjevačica i influencerica, a u svojoj je zemlji iznimno poznata i u centru pažnje. Victoria upravo vodi televizijski show "Let‘s dance" na RTL-u. Tako se i prije nekoliko tjedana saznalo da se rastaje od supruga Wernera Mürza, 46-godišnjeg mogula nekretninama. Par je unatoč velikoj dobnoj razlici bio u vezi 11 godina, prohodali su kada je njoj bilo 18, a vjenčali su se prije šest godina.

image

Victoria Swarovski

NOGER MANFRED/ATP/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vijest o prekidu potvrdila je sama Victoria Swarovski, koja je putem svojih glasnogovornika odgovorila na upit magazina Bunte o tračevima koji su kružili münchenskim društvom. "Da, Victoria Swarovski i Werner Mürz razišli su se u prijateljskim odnosima. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost i suzdržite se od daljnjih upita", stoji u službenoj objavi. Par je živio u raskošnoj kući u njemačkom Münchenu.

Tek koji tjedan kasnije pojavila se vijest da je nasljednica carstva kristala u novoj vezi, s godinu dana starijim nasljednikom Red Bulla Markom Mateschitzom. Još ove zime svjetski mediji su Marka Mateschitza nazivali najbogatijim milenijalcem na svijetu jer je naslijedio 49 posto dionica carstva koje je izgradio njegov otac Dietrich Mateschitz, počevši od energetskog pića Red Bull pa do svega što se iz toga izrodilo.

Mark je i prije očeve smrti, u listopadu 2022., sudjelovao u poslovanju. Osim što je pratio oca od malih nogu, vodio je Red Bullovu organsku diviziju, koja je proizvodila pića iz prirodnih resursa. No, nakon smrti oca nasljednik je u izjavi objavio da će odstupiti s direktorske pozicije kako bi svu energiju usmjerio na ulogu dioničara otkrivši da mu ta odluka "nije bila laka".

image

Mark Mateschitz

BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ali vjerujem da jedna osoba ne bi trebala biti i zaposlenik i dioničar u istoj kompaniji. Koncentrirat ću se na svoju ulogu dioničara", kazao je Mark u pismu koje je interno poslano zaposlenicima Red Bulla. Ni njegova navodna odabranica ne spava na prebogatom poslovnom carstvu, nego radi na svojoj karijeri. "Imam vizije za svoj život, želim izgraditi vlastiti posao, a ne živjeti ​​na račun svog prezimena. Želim voditi neovisan, samostalan život, priuštiti si vlastiti životni standard. To je ono za što naporno radim, često i do dvanaest sati dnevno. Ja sam perfekcionist", kazala je Victoria u jednom intervjuu. Osim što vodi jedan od najvećih televizijskih spektakala, zarađuje ogroman novac putem društvenih mreža te je osnovala i vlastitu liniju za njegu kože Orimei s kojom želi osvojiti tržišta diljem svijeta.

Linker
14. travanj 2024 18:55