Cvjetaju ruže

Najpoželjniji holivudski neženja na crvenom tepihu zablistao je u pratnji djevojke

Na američkoj premijeri filma "Asteroid City" najviše pažnje privukli su oskarovac Adrien Brody i njegova izabranica, modna dizajnerica Georgina Chapman.

Njezine kreacije s potpisom modnog brenda Marchesa, koji je 2004. pokrenula s poslovnim partnerom Kerenom Craigom u New Yorku, nose brojne holivudske glumice čije je ime sinonim stila poput Scarlett Johansson, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Jennifer Lopez. Sada je Georgina Chapman, 47-godišnja britanska modna dizajnerica i glumica, uz svog dragog, proslavljenog američkog glumca, 50-godišnjeg Adriena Brodyja, i sama zablistala na crvenom tepihu na svečanoj američkoj premijeri njegovog filma "Asteroid City" - jednog od najiščekivanijih naslova u kinodistribuciji ove godine.

image

Oskarovac Adrien Brody jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja

ANGELA WEISS AFP

Kultni američki redatelj Wes Anderson u svom je filmu "Asteroid City", koji u kina stiže 23. lipnja, okupio all-star glumačku ekipu koju predvode Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton, Jason Schwatzman, Jeff Goldblum, Margot Robbie, Maya Hawke, Matt Dillon, Wiliem Dafoe, Edward Norton i Steve Carell, a Adrien Brody u njemu igra zapaženu ulogu Schuberta Greena. Radnja znanstveno-fantastične komedije vrti se oko filmske ikone iz pedesetih i konvencije mladih astronoma u američkoj pustinji koja je prekinuta događajima koji će zauvijek promijeniti svijet.

image

Georgina Chapman bila je u braku sa zloglasnim producentom Harveyjem Weinsteinom

ANGELA WEISS AFP

Američki oskarovac Adrien Brody i Georgina Chapman u vezi su tri godine, a upoznala ih je Helena Christensen, danski supermodel, koja ih je u travnju 2019. pozvala na predstavljanje kolekcije kupaćih kostima u Portoriku. U to vrijeme Georgina Chapman formalno je još bila u braku sa zloglasnim filmskim producentom Harveyjem Weinsteinom, od kojeg se razvodila nakon što su u javnost isplivale brojne optužbe stotinjak žena za spolno zlostavljanje i uznemiravanje.

Njihova brakorazvodna parnica trajala je četiri godine, a prema insajderskim informacijama Georgini Chapman, koja je s Weinsteinom dobila kćer Indiju i sina Dashiella, pripalo je između 15 i 20 milijuna dolara. Je li Georginu s Adrienom Brodyjem spojila i činjenica da su rođeni istog dana 14. travnja, pa otkad su prohodali zajedno slave rođendane, nije poznato, ali takve slučajnosti obično povezuju partnere i učvršćuju njihovu vezu.

image

U vezi su tri godine

ANGELA WEISS AFP

U svakom slučaju Georgini Chapman je veza s Adrienom Brodyjem bila prva nakon rastave od Weinsteina, a slavni glumac, koji se smatra jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, s njom je prohodao nakon prekida šestogodišnje veze s ruskim modelom Larom Lieto. Par se rijetko pojavljuje u javnosti zajedno, a sudeći po fotografijama s američke premijere filma "Asteroid City" nikada nisu bili - sretniji.

Linker
22. travanj 2024 03:17