IDILA NA PLAŽI

Nakon lanjskog prekida, opet uživa s 24 godine mlađom zaručnicom zbog koje je ostavio suprugu

Proslavljeni francuski DJ David Guetta ponovno uživa s Jessicom Ledon, zbog koje se nakon 22 godina braka razveo od klupske menadžerice Cathy Lobe.

U životu i karijeri Davida Guette, proslavljenog francuskog DJ-a koji je lanjskog studenog proslavio 55. rođendan, pješčane plaže imaju posebno mjesto. Legendarni partyji pod nazivom "F*ck Me I‘m Famous" na pješčanim plažama Ibize početkom dvijetisućitih definitivno su ga promovirali u zvijezdu plesne scene, pa se njegovo osobno bogatstvo danas procjenjuje na više od 85 milijuna dolara.

image

Lani su prekinuli nakon sedam godina veze, a sad su opet zajedno

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Jedan je od rijetkih glazbenika koji se može pohvaliti milijardama pregleda svojih pjesama na streaming servisima, a posljednje priznanje u nizu dobio je prije tjedan dana u londonskoj O2 Areni gdje je proglašen producentom godine na dodjeli britanskih diskografskih nagrada Brit Award.

image

Prije tjedan dana proglašen je producentom godine

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Svega nekoliko dana kasnije snimljen je na pješčanoj plaži hotela The Setai u Miamiju na Floridi i to u društvu 24 godine mlađe partnerice Jessice Ledon, američke manekenke kubanskog podrijetla, s kojom je prohodao prije osam godina. Sudeći prema fotografijama na kojima se ljube i grle na ležaljci među njima ponovno cvjeta ljubav nakon lanjskog prekida.

image

Bivši supružnici Cathy i David Guetta na Ibizi 2000.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Prema nikad potvrđenim glasinama upravo je veza s Jessicom presudila Guettinom braku s klupskom menadžericom Cathy Lobe, podrijetlom Senegalkom, s kojem je dobio sina Elvisa, koji je ime dobio po kralju rock’n’rolla, i kćer Angie, nazvanu prema hitu The Rolling Stonesa.

image

DJ David Guetta i Jessica Ledon uživali su na pješčanoj plaži hotela The Setai u Miamiju na Floridi

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Velika razlika u godinama između Guette i Ledon nije vidljiva na prvi pogled, jer glazbenik koji je zagazio u zrelu životnu dob izgleda znatno bolje od svojih vršnjaka. David Guetta svakodnevno vježba i pazi na prehranu, pa je u odličnoj tjelesnoj formi, a mladim ga očito održava i ljubav s Jessicom Ledon. Njih dvoje su se zaručili 2017., ali ne razmišljaju o vjenčanju jer francuski DJ "više ne vjeruje u brak".

Linker
23. travanj 2024 10:12