VEDRAN PETEH/CROPIX
"Sunca dva"

Nina Badrić objavila fotografiju sa sestrom: Obožavatelji tvrde da izgledaju kao blizanke

Mlađa sestra pjevačice sa sinom Marcom godinama je živjela u Italiji, a prije par godina vratila se u rodni Zagreb.

Mlađa sestra pjevačice sa sinom Marcom godinama je živjela u Italiji, a prije par godina vratila se u rodni Zagreb.

Pedesetjednogodišnja pjevačica Nina Badrić na Instagramu je podijelila fotografiju s mlađom sestrom Sunčicom uz opis: "Moje sunce". Obožavatelji su u komentarima pohvalili kako su dvije sestre prekrasne i da izgledaju kao blizanke. "Obje ste lijepe na svoj način", "Istina baš sunce" "Ljubav ste", "Sunca dva", samo su neki od komentara upućeni sestrama Badrić koje su pozirale zagrljene.

Inače, Ninina mlađa sestra sa sinom Marcom godinama je živjela u Italiji, a prije par godina vratila se u rodni Zagreb. Dok su živjeli u Italiji "teta" Nina ih je rado posjećivala i njihove zajedničke trenutke dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

Nina ne krije koliko su ona i Sunčica povezane, a često joj posvećuje i emotivne objave na društvenim mrežama. Osim što su iznimno bliske, Nina i Sunčica ranije su i poslovno surađivale. Naime, mlađa sestra joj je bila menadžerica, a Sunčica se i sama probala okušati u glazbenim vodama. Kasnije se ipak odlučila povući s glazbene scene i posvetiti obiteljskom životu. Osim Sunčice, Nina ima i stariju sestru Dijanu.

Linker
26. travanj 2024 16:11