otac bijesan

Obiteljski skandal! Sestra Zyana Malika udala se za bivšeg robijaša, brat joj nije došao na svadbu

Mlada Waliyha Malik ostala je bez potpore na svojoj svadbi. Na vjenčanju joj se pojavila samo majka, i sama utučena što će kćer udati za bivšeg robijaša.

Britanski glazbenik Zayn Malik (27) propustio je doći na najvažniji dan u životu svoje pet godina mlađe sestre Waliyhe, premda su vrlo bliski. Da situacija bude neugodnija, na vjenčanje u Bradfordu, nije došao ni njihov otac Yaser, koji bi prema tradiciji kćer trebao predati mladoženji, Junaidu Khanu (24). Ispričala se i životna partnerica bivšeg člana benda ‘One Direction‘, supermodel Gigi Hadid (25). Doduše, kako je potkraj rujna postala majka – na svijet je došla djevojčica, prvo dijete sretnog para koji je vezu započetu 2015. okončao nakon tri godine i ponovno je obnovio lanjskog prosinca – jasno je kako je zbog bebe ostala kod kuće.

Sestra se zaljubila u bivšeg robijaša pa ju je obitelj potpuno izignorirala!

Razlog zbog kojeg je glazbenik ignorirao sestrino vjenčanje krije se u šarenom životopisu njegovog šogora - u kojeg se Waliyhe (22) zaljubila iako je bivši zatvorenik. Njezina obitelj oštro se protivila vezi jer je Junaid s prijateljem 2017. opljačkao staricu: ukrali su joj automobil Seat Leon Cupra prateći je do njezinog doma u Skiptonu, a potom su provalili u vozilo uz pomoć odvijača.

Zaljubljena Waliyhe ostala je pri svom, stoga ju je na vjenčanju pratila samo majka. Dok je mladenka ozbiljnog izraza lica telefonirala, zacijelo pokušavajući doznati hoće li je brat i otac ipak ispratiti u novi život, mama joj je pridržavala haljinu. Njezin izraz lica otkrivao je koliko žali što udaje kćer za bivšeg robijaša.

Linker
17. travanj 2024 17:47