Taylor Swift

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
OTIŠAO KUĆI

Odazvao se pozivu, ostavio Taylor Swift, posao iz snova i plaću od pola milijuna dolara...

Šef sigurnosti američke pjevačice Taylor Swift, čije je kameno lice postalo viralno, odazvao se pozivu svoje vlade i vratio se u Izrael.

Šef sigurnosti američke pjevačice Taylor Swift, čije je kameno lice postalo viralno, odazvao se pozivu svoje vlade i vratio se u Izrael.

Šef sigurnosti, što je kolokvijalni naziv za prvog tjelohranitelja i osobu od najvećeg povjerenja štićene osobe, vrlo je tražen i odlično plaćen posao, no američka pop zvijezda Taylor Swift upravo je morala raspisati natječaj za novog. Njezin šef osiguranja, koji je zahvaljujući svom kamenom licu bez emocija postao viralan, dao je prije par dana otkaz i vratio se u svoju domovinu kako bi se pridružio izraelskoj vojsci u zaštiti svojih granica.

Prema izvorima iz agencije Israel Hayom, tjelohranitelj je kao rezervist izraelske vojske reagirao na poziv svoje vlade, jer mu je bilo nepojmljivo da ostane u Sjedinjenim Državama dok je njegova zemlja u opasnosti.

image

Taylor Swift mora pronaći novog šefa sigurnosti

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"Nisam mogao ostati po strani, zov domovine jači je od svega", izjavio je tjelohranitelj koji je želio ostati anoniman, ali je preko posrednika podijelio svoju fotografiju u uniformi.

Premda mu je godišnja plaća prema izvorima upućenima u stanje na tržištu iznosila pola milijuna dolara godišnje, te što se stalno kretao u pratnji pjevačice koja svojom koncertnom turnejom Eras obara sve rekorde po zaradi i posjećenosti, što je neviđena privilegija sama po sebi, nije niti trenutka dvojio što treba učiniti, te je iz Las Vegasa, gdje se tada nalazio, rezervirao let za Tel Aviv.

image

Tjelohranitelj Taylor Swift postao je viralan

TIKTOK/SCREENSHOT

"Imao sam jako dobar život u SAD-u, posao iz snova, sjajne prijatelje i lijep dom... Nisam morao otići, nitko me nije tjerao, ali nisam mogao stajati po strani dok nevini ljudi u svojim domovima stradavaju u mojoj domovini", izjavio je.

Premda su mnogi poznati javno izrazili podršku Izraelu, a među njima su pop ikona Madonna, glumci Gal Gadot, Natalie Portman, Liev Schreiber..., Taylor Swift se o toj temi još nije oglasila. A drugog čvrstog momka ionako ima uz sebe, otkako je prohodala s igračem američkog nogometa Travisom Kelceom.

image

Taylor Swift za premijeru filma o turneji Eras odabrala je haljinu Oscara De La Rente

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 16:00