Životne priče

Omiljeno ljetno štivo za plažu na jednom mjestu

Karijere, skandali i ljubav najvećih zvijezda iz svijeta glazbe, filma, mode i sporta uz dodatak horoskopa, križaljki, filmskih, glazbenih i knjiških prijedloga.

Ljeto je u punom zamahu, a ima li išta bolje od uživanja na plaži i listanju omiljenog štiva? Kako istog ne bi nedostajalo pobrinulo se je specijalno izdanje Gloria „Životne priče” koje donosi pregršt zanimljivih feljtona o poznatima i slavnima, ali osim toga, možete pronaći i križaljke, kivz te horoskop, kao i razne preporuke iz svijeta glazbe, filma i književnosti.

image
Gloria Produkcija

Životne priče otvaramo s Ritom Orom, britanskom pjevačicom albanskih korijena koja ovih dana objavljuje novi album, ali osim toga, pažnju javnosti plijeni i nadasve zanimljivim privatnim životom, svađama s kolegicama i gorkim iskustvima s muškarcima.

Osim u Ritin, zavirite i u intrigantan život američkog glumca Kierana Culkina koji je sada popularniji od brata kojeg je proslavila uloga Kevina u filmovima „Sam u kući”. Isto ako, imamo i priču o bezvremenskoj ikoni pop industrije, Kylie Minogue, koja proživljava pravu modernu renesansnu, poslovno i privatno.

Jedan od tekstova koji će vas sigurno zainteresirati je i onaj o nikad prežaljenom, prerano tragično preminulom, Draženu Petroviću. Kratki život i beskrajni trag samo su neki od načina kako opisati ovog velikog sportaša. U folder prerano preminulih možemo staviti i Massima, domaćeg glazbenika koji je ostavi neizbrisiv trag na zvjezdanim nebu.

Još vas čekaju i priče o Miley Cyrus koja je od Disneyjeve princeze postala kraljica skandala i provokativnosti, Margot Robbie, suvremenoj Barbie curi i jednoj od boljih glumica mlađe generacije, Benu Afflecku, svojevrsnom rekorderu u privatnim i poslovnim usponima i padovima, talijanskoj divi Monici Bellucci koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta koja se ne opterećuje promjenama koje dolaze s godinama, Harrisonu Fordu, akcijskom junaku koji je neprikosnoveni sinonim za uspješnu i bogatu karijeru, Kathrine Hepburn, tj. pogled na život četverostruke oskarovke, Đorđu Balaševiću i njegovom bogatom stvaralaštvu, Coco Chanel, modnoj ikoni koja je mijenjala lice mode... Potražite Specijal Gloria Životne priče na prodajnim mjestima diljem Hrvatske!

Linker
25. travanj 2024 13:56