INSTAGRAM
TO JE LJUBAV

Postali su nerazdvojni: Sin Michaela Schumachera ne odvaja se od prekrasne Laile

Mick Schumacher, pilot bolida Formule 1, u vezi je s danskim modelom Lailom Husanović, čiji su roditelji na sjever Europe stigli iz BiH.

Mick Schumacher, pilot bolida Formule 1, u vezi je s danskim modelom Lailom Husanović, čiji su roditelji na sjever Europe stigli iz BiH.

Iako svoj privatan život uobičajeno skriva od javnosti i medija, 24-godišnji pilot bolida Formule 1 očito je uvjeren da je našao pravu, pa više ne taji svoju vezu s Lailom Hasanović. Par je tako na Instagramu otkrio kako trenutačno uživa u Švicarskoj u kratkom odmoru, a prije toga su bili viđeni u Nizozemskoj gdje je Laila stigla na Grand prix u ulozi njegove službene pratilje.

Mick je prvi put njihovu zajedničku fotografiju s jahte u elitnom francuskom ljetovalištu Saint-Tropezu i emotikonom srca podijelio ovog ljeta, a prije objave na feedu u storyjima je pokazao da je svoju ljubav s novom djevojkom "zapečatio" i narukvicama s privjeskom u obliku srca. Nedugo nakon njega, i ona je podijelila zajedničku fotografiju iz mondenog ljetovališta.

image

Laila Hasanović pratila je Micka Schumachera na Grand Prix utrci u Zandvoortu prije dva tjedna

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Laila je stigla i na Grand Prix u Nizozemskoj prije dva tjedna u ulozi njegove službene pratilje, a Mick Schumacher je u međuvremenu podijelio i njihove zajedničke fotografije iz Švicarske. Laila Hasanović je danska influencerica i model, koja je 2019. bila finalistica danskog izbora za Miss Universe, a podrijetlom je iz Srebrenice, odakle su njezini roditelji izbjegli u Dansku. Lailu na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi, koji su oduševljeni njezinom vezom sa sinom Michaela Schumachera, legendarnog vozača Formule 1.

Mick je preklani krenuo putem svog oca i ovo mu je treća sezona u Formuli 1, a trenutačno kotira kao treći vozač Mercedes-McLarenovog tima. Mnogi primjećuju kako Mick s godinama sve više nalikuje svom ocu, koji je prije deset godina teško stradao na skijanju u francuskim Alpama, a njegovo zdravstveno stanje, tvrde upućeni, otada bilježi samo minimalne pomake.

image

Mick Schumacher s majkom Corinnom

PEOPLE PICTURE/WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Da će Mick Schumacher krenuti putem svog oca medijima je osobno poručio predsjednik FIA-e, Jean Todt, koji sedmerostrukog svjetskog prvaka smatra jednim od najboljih vozača u povijesti.

Za razliku od mlađeg brata, Gina Schumacher je strastvena jahačica, a ljubav prema konjima naslijedila je od majke Corinne, vlasnice ranča CS u blizini Ženeve, koja se rijetko oglašava u medijima. Michael i Corinna Schumacher vjenčali su se 1995. godine u Njemačkoj, a Corinna je veliki dio obiteljskog bogatstva utrošila kako bi suprugu osigurala najbolju moguću skrb 24 sata dnevno.

Linker
26. travanj 2024 06:56