Idemo u planine...

Poznata pjevačica ne može dočekati ljeto: Skinula se u bikini gdje mnogi ne bi

Tijekom nedavnog odmora u američkoj državi Utah britanska pjevačica Rita Ora napravila je seriju provokativnih fotografija u kupaćem kostimu. Mnogima je za oko zapeo i zanimljiv modni dodatak.

Obožavatelji svjetske zvijezde kosovskog podrijetla već su naviknuli na njezina razgolićena izdanja, no zadnja objava Rite Ore na Instagramu bacila ih je u trans, donosi Daily Mail. Pjevačica je, naime, nedavno boravila u planinskom dijelu SAD-a, u državi Utah gdje je temperatura još uvijek više zimska nego proljetna, no to je nije omelo da toplu odjeću zamijeni bikinijem.

Tako se ispred kuće u kojoj je boravila, fotografirala u izdanju za plažu - u oskudnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

Ugledni britanski magazin piše kako Rita ima senzacionalno tijelo, a modni stilisti pohvalili su njezin spoj bikinija s vunenom kapom.

"Rita nam je pokazala njezinu nevjerojatnu figuru dok pozira okružena planinskim lancima. A kapa i sunčane naočale su zgodan dodatak", ističe britanski portal.

Uz fotografije u kupaćem kostimu te u seksi ljetnoj haljini s leopardovim uzorkom brenda Rat&Boa, Rita je podijelila i neke njezine "zapise" s proputovanja Utahom iz 2019., kad se slikala u prigodnoj zimskoj kombinaciji, u hlačama i ponču, a uz objavu je napisala kako vrijeme leti.

"S vremena na vrijeme... Na ovom sam mjestu bila i prije tri godine. Kako vrijeme leti", poručila je Rita njezinim pratiteljima, kojih ima više od 16 milijuna.

Njezin ljetni outfit komentiralo je njih gotovo 140 tisuća, što je dosta čak i za zvijezdu Ritinog kalibra.

Čitajte i: Inspirirajte se zaigranom kombinacijom Rite Ore kojom odaje počast novoj školskoj godini

image

Pjevačica je sudionica britanske verzije showa 'Masked Singer'.

ITV/VINCENT DOLMAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, 31-godišnja Rita ove je sezone jedna od "detektiva" u britanskoj inačici showa 'Masked Singer' koji se od prošlog vikenda emitira i na RTL-u. A nedavno je objavila da radi na svom trećem studijskom albumu te kako se nada da će s njim ponoviti uspjeh njezinog debitantskog albuma Ora iz 2012., koji joj je priskrbio planetarnu slavu.

Linker
22. travanj 2024 21:09