ŽIVOT NA UZICI

Privatni poraz koji ne boli! Nova je za gazdaricu izabrala prvu damu, a ne premijera!

Najmlađi i najimućniji britanski premijer u povijesti, odijela šije po mjeri u Savile Rowu, a obožava Pradine mokasine, kriket i utrke konja.

Neke obaveze su jednostavnije i draže od drugih. Zna to i novi britanski premijer Rishi Sunak, koji se sa suprugom Akshatom Murthy uključio u akciju Poppy Appeal, kojom pripadnici britanske kraljevske vojske prikupljaju donacije za odgoj i razvoj vještina vojnih pasa.

Najmlađi premijer u povijesti britanske demokracije, čije se osobno bogatstvo procijenjuje na 730 milijuna funti, što je dvostruko više od imovine kojom raspolaže kralj Charlesa III., donirao je 20 funti, a ispred ureda u Downing Streetu 10, došao je u društvu supruge i psa Nove, ženke labradora retrivera.

image

Supružnici Rishi Sunak i Akshata Murthy upoznali su se na američkom svečilištu Standford

TOM BOWLES/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK

Ta pasmina je iznimno popularna, jer su labradori retriveri privrženi, pouzdani i prilagodljivi djeci i svojim gazdama. A potpuno je jasno koga je Nova izabrala za gazdu, točnije - gazdaricu.

Rishi Sunak i Akshata Murthy upoznali su se za vrijeme studija na prestižnom američkom Sveučilištu Stanford, a imaju dvije kćeri 11-godišnju Krishnu i 9-godišnju Anoushku.

image

Najbogatiiji britanski premijer u povijesti donirao je 20 funti za akciju Poppy Appeal

TOM BOWLES/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK

Prvi britanski premijer indijskog podrijetla u slobodno vrijeme zaljubljenik je kriket, tenis i utrke konja, obožava Pradine mokasine, a odijela mu po mjeri šiju u krojačnici Henryja Herberta u londonskom Savile Rowu.

Linker
19. travanj 2024 06:49