čari roditeljstva

Sandi Pego i supruga Cindy otvorili su nam vrata svog novog doma

Poduzetnik i influencer Sandi Pego i njegova supruga Cindy prije tri mjeseca postali su roditelji, uselili se u novi stan, a nedavno su sa sinčićem uživali na plažama Dubaija.

Da se život in­­flu­­encera ne odvija brzo sa­­mo na društvenim mrežama već i u stvarnom životu, najbolje dokazuju supružnici Sandi Hadžić, javnosti poznatiji kao Sandi Pego, i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić. Poduzetnik i finalist showa ‘Ples sa zvijezdama‘ tri dana prije suprugina rođendana iznenadio ju je putovanjem u Dubai i imao samo 48 sati da njihovu tromjesečnom sinu Ianu izvadi putovnicu. Pritom je slagao supruzi da je već pronašao dadilju koja će putovati s njima kako bi se mogli odmoriti, a samo dan prije puta, dok se još nisu ni spakirali, primili su Glorijinu ekipu u svoj novi dom u zagrebačkom kvartu Maksimir.

image

Supružnici uživaju u novom domu

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Kod nas se sve odvija brzo. Da sam dva mjeseca ranije rekao Cindy za putovanje, sigurno ne bi pristala jer bi pronašla sto razloga da prolongira put s bebom. No, život je samo jedan. Brzo smo pronašli i stan u koji smo se doselili prije četiri mjeseca, jer nam je bio potreban veći prostor zbog snimanja za društvene mreže", priča Sandi Pego.

On i supruga na Instagramu imaju zajedno više od dvjesto tisuća pratitelja, na TikToku milijun, a na You Tubeu pedeset tisuća. No, otkako su prije tri i pol mjeseca postali roditelji, privatnost im je na prvom mjestu.

"Život nam se okrenuo za 180 stupnjeva, svaki dan je nova avantura, neispavani smo, ali sretni. Ian je već uhvatio ritam pa navečer odlazi na spavanje oko osam i budi se svaka četiri sata za hranjenje. Tijekom dana je veselo jer spava malo, nekoliko puta po desetak minuta. Vrlo brzo sam upoznala značenje svakog plača, za razliku od Sandija koji sa sinom provodi manje vremena i ne zna što beba u kojem trenutku želi pa se dogodi da me zove kad ostane sam s njim. Snimi njegov plač pa mi šalje upitnike što da radi", kaže Cindy.

image

Sandi, Cindy i Ian

MARKO MISCEVIC CROPIX

Sandi dodaje da je prvih deset dana nakon dolaska prinove uzeo slobodne dane kako bi pomogao supruzi.

"Bilo je uistinu teško i stresno jer ništa nismo znali. Pokušali smo se konzultirati s našim pratiteljima na društvenim mrežama, ali tek tada je nastao kaos kada smo dobili milijun različitih savjeta. Iako smo sve pročitali, neke i prihvatili, ubrzo smo shvatili da nam to nije bila najbolja ideja. Potom smo se ipak konzultirali s našim majkama. Divim se ženama i majkama", govori Sandi.

image

U dječjoj sobi prevladavaju personalizirani pokloni

MARKO MISCEVIC CROPIX

Supružnici priznaju da su se s roditeljstvom pojavili i novi strahovi, tisuće pitanja, preispitivanja, a prijatelji s više djece smiju im se koliko štreberski prate svaki savjet koji pročitaju u knjizi. Tako, primjerice, vodu za kupanje zagrijavaju na točno 38 stupnjeva, u stupanj griju i mlijeko koje Ian pije iz bočice, a Cindy se prisjeća kako su prvih dana pelenu mijenjali svakih sat vremena.

image

Prve uspomene sina Iana

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Snalazimo se kako znamo. Ono čemu se Cindy i ja najviše smijemo je naša ideja o roditeljstvu prije nego što se Ian rodio. Vjerovali smo da će od prvog dana spavati u svojoj sobi, a razgovarali smo i o drugom djetetu. Cindy se šalila kako bi to bilo idealno jer ne bi morala dvaput skidati kilograme i vraćati se u formu, ali baš sve nam je palo u vodu. Ipak, njoj se život puno više promijenio nego meni, koji sam po cijele dane na poslu. Ondje provodim više od deset sati. Nedjelja je jedini dan kad smo svi na okupu", kaže Sandi, koji još vodi marketinšku agenciju Rinzol, suvlasnik je popularne Činkice i virtualnog restorana Dark Kitchen.

Također radi kao menadžer mladim influencerima. Njegova supruga magistrirala je talijanski jezik i književnost, godinama se profesionalno bavila plivanjem, a okitila se i lentom Miss sporta. Sada joj je prioritet majčinstvo, a s vremenom planira pronaći i posao u struci.

"Kada sam prvi put nakon porođaja otišla u dućan, osjećala sam se kao da nedostaje dio mene, nevjerojatna je povezanost majke i djeteta. Jedinica sam i nikada nisam bila okružena bebama, Ian je prvo dijete koje sam primila u ruke, nisam mogla ni zamisliti da može postojati tolika ljubav", govori ponosna mama, koja je rođena u Italiji pa sinu priča na talijanskom.

Kada je riječ o odgoju, najvažnije im je da njihov sin izraste u dobru i poštenu osobu.

image

Sandri Pego sa suprugom Cindy i sinom Ianom

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Najvažnije je da Ian postane dobar i kvalitetan čovjek. Mnoge situacije i padovi su me oblikovali, jer život me nije mazio. Otac je kao mladić u Zagreb došao iz Bihaća, a majka iz Dervente. Rodila me sa 16 godina, a roditelji su mene i braću odgajali kao muslimane, zbog čega sam tijekom odrastanja trpio vršnjačko nasilje isključivo po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, iako smo rođeni u Zagrebu. Bio je to vrlo težak period, a još je teže bilo kada se tata iz Domovinskog rata vratio kao stopostotni vojni invalid. Bojao sam mu se reći zašto me djeca maltretiraju. Zato nikada nisam prijavljivao probleme u školi, distancirao sam se. Nije mi bilo lako, a danas se često znam zapitati bih li uspio u životu da nisam sve to prošao", govori Sandi.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a zarađivati je počeo još kao maloljetnik. Danas uživa u plodovima svog rada. Iako se s obitelji trenutno skrasio u domu od 220 kvadrata i uživaju u prvim mjesecima s prinovom, već su prepuni planova - želja im je izgraditi kuću s okućnicom gdje će s njihovim sinom trčkarati i njihov ljubimac, psić Rio.

Linker
17. travanj 2024 07:59