ZBOGOM ZAUVIJEK

Smrt na parkiralištu s 27 godina: Slavni glumac iz Melrose Placea neutješan zbog gubitka sina

Američki glumac Jack Wagner, koji se proslavio ulogama u televizijskim serijalima Santa Barbara i Melrose Place, i sam je poput svog pokojnog sina Harrisona Wagnera prošao pakao ovisnosti.

Kad su policijski službenici u redovitoj prometnoj ophodnji u zoru 6. lipnja u North Hollywoodu primijetili nepomičnog mladića za volanom automobila na parkiralištu koji nije reagirao na njihove pozive, udarce o staklo i vrata, nije im preostalo ništa drugo nego da vrata njegova vozila na silu otvore. Istog časa u pomoć su pozvali ekipu hitne pomoći, koja je u pet sati i četrnaest minuta konstatirala njegovu smrt i proglasila ga mrtvim.

Na osnovu osobnih dokumenata i registracije pokojnik je identificiran kao 27-godišnji glazbenik Harrison Wagner, sin proslavljenog holivudskog glumca Jacka Wagnera (62) i njegove bivše supruge, također glumice Kristine Wagner (59).

image

Glumačka ekipa serijala Melrose Place: Rob Estes, Heather Locklear, Jack Wagner, Jamie Luner, Josie Bisset, Thomas Calabro, Kelly Rutherford i John Haymes Newton

DARREN STAR PRODS/FOX TV/SPELLING TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Premda se uzrok smrti još uvijek utvrđuje jer se čekaju toksikološki nalazi obdukcije, nije tajna da je nesretni Harrison Wagner iza sebe imao dugu povijest borbe s ovisnostima, pa je tako još kao 21-godišnjak nakon, kako se činilo, uspješne terapije, na tjedan dana nestao iz kuće, a u potragu za njim su se uključili cijela obitelj, prijatelji i poznanici, te policija.

Čitajte i: UBOJSTVO NA MREŽNICI: PROFESORICA ENGLESKOG VLATKE POKOS COSY KRIMIĆEM DEBITIRALA U SVIJETU KNJIŽEVNOSTI U 74. GODINI!

"Pozivam sve koji bilo kakvom informacijom o Harrisonu mogu ublažiti naše strahove, tugu i očaj zbog njegova nestanka. Strahujemo za njegov život, jer je proteklih godina prolazio tešku borbu s ovisnostima o alkoholu i drogama, baš poput svoga oca u mlađim godinama. Nestao je prije pet dana i učinit ćemo sve da ga pronađemo", napisao je u svojoj poruci tada Jack Wagner.

image

Jack Wagner sa suprugom Kristinom 1998.

CROLLALANZA/SHUTTERSTOCK

Harrisonovi roditelji su se razveli prije 16 godina, a sad su ponovno ujedinjeni u tuzi za svojim mlađim sinom. Prije njega dobili su 31-godišnjeg Petera Wagnera, a Jack Wagner ima i 34-godišnju kćer Karry iz prethodne veze, točnije afere za jednu noć kako ju je sam definirao. Upoznao ju je kao 23-godišnjakinju, jer je Karry uz pomoć privatnog istražitelja krenula u potragu za svojim biološkim ocem. Njezina je majka brigu o njoj i njezinom odgoju, naime, dok je još bila beba prepustila posvojiteljskoj obitelji.

image

Sa sinom Harrisonom na dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu 2006.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Prije tri godine je Harrison Wagner na svom twitter profilu objavio kako je smrt njegova idola, američkog repera Maca Millera za njega označila poziv na uzbunu i promjenu životnih navika.

"Macov odlazak je poziv na uzbunu za sve nas koji se još uvijek borimo s ovisnostima", objavio je tada.

Čitajte i: SRPSKI MEDIJI: ‘NIKOLINA SAMO PLAČE I DOZIVA VIDOJA. STOPIRALA JE I IZGRADNJU VILE U ZAGREBU‘

Jack Wagner proslavio se ulogama u popularnim serijalima Santa Barbari i Melrose Placeu, na čijem je snimanju upoznao buduću partnericu i zaručnicu Heather Locklear. U vezi su proveli 13 godina, a definitivno su se razišli preklani.

image

Heather Locklear i Jack Wagner upoznali su se na snimanju serijala Melrose Place, a rastali su se preklani nakon 13 godina veze

TIMOTHY TIMOTHY WHITE/DARREN STAR PRODS/FOX TV/SPELLING TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Uz glumu se bavi i glazbom: gitarist je i pjevač sa šest objavljenih albuma, a najveći uspjeh doživjela je njegova balada "All I Need" koja je 1985. postala drugi najslušaniji singl na Billboardovoj ljestvici Hot 100.

Linker
20. travanj 2024 06:28