BILJANA BLIVAJS/CROPIX
ANA OPAČAK

Splitska pjevačica nastupom na Prokurativama otkrila da će prvi put postati majka

Splitska pjevačica Ana Opačak nedavno je proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom Nikolom Baraćom, kojeg je upoznala na jazz koncertu, a sada je otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće.

Splitska pjevačica Ana Opačak nedavno je proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom Nikolom Baraćom, kojeg je upoznala na jazz koncertu, a sada je otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće.

Na splitskim Prokurativama je otpjevala Oliverov song "Picaferaj" u jazz aranžmanu i bezvremenskoj pjesmi dala osobni ton na retrospektivnoj večeri Splitskog festivala, ali pjevačica Ana Opačak publiku nije oduševila samo glasom i besprijekornom interpretacijom. Pjevačica će, naime, uskoro postati majka, a njezina prva beba je kruna ljubavi sa suprugom Nikolom Baraćem, s kojim je u vezi četrnaest godina.

image

Ana Opačak otpjevala je pjesmu ‘Picaferaj‘

JAKOV PRKIC CROPIX

"Ne smeta mi ni vrućina, redovito odrađujem probe, ali se ne forsiram. Sve stignem, iako će mi ljeto biti poprilično radno i popunjeno", opisala je Ana Opačak svoje ljetne planove za Dalmatinski portal te otkrila da je u petom mjesecu trudnoće te da čeka djevojčicu. Muškarca svog života, kako je poznato, upoznala je na jazz koncertu, a proslavila se nastupom u popularnom televizijskom showu "The Voice", nakon čega se pridružila novim glasovima u emisiji "A strana", te se posvetila samostalnoj karijeri, tijekom koje nas svako malo nas iznenadi nekom glazbenom poslasticom.

image

Ana Opačak uskoro će postati majka

JAKOV PRKIC CROPIX

Početkom veljače proslavila je 14 godina ljubavi sa suprugom Nikolom Baraćem, a 17. lipnja i šestu godišnjicu braka. Fotografije i dojmove s njihove svadbe, koja je održana u Splitu, Ana je podijelila s magazinom Gloria, a tada je ispričala i da je supruga upoznala na jednom jazz koncertu.

image

Ana Opačak, Max Hozič, Elena Stella, Helena Gudelj, Sabrina Hebiri, Ana Uršula Najev i Mario Huljev

JAKOV PRKIC CROPIX

"Što se tiče mog intimnog života, sve je isto, a naša je ljubav postojana kao stijena", izjavila je Ana, svestrana glazbenica, koja je diplomirala anglistiku i talijanistiku. Vrijeme pandemije koronavirusa iskoristila je za učenje španjolskog, a sudjelovala je i u hvalevrijednom projekti snimanja audio knjige "Mi. Žene." autorice Nataše Jukić koja sadrži sto nadahnjujućih biografija s ciljem osnaživanja, povezivanja i inspiriranja žena.

image

Drugi vikend Splitskog festivala 2023. zapoceo je uz Retrospektivu i koncert Jazz orkestra HRT-a

JAKOV PRKIC CROPIX
Linker
27. travanj 2024 05:38