OBITELJ SE ŠIRI

Stiže prinova! Lucija Lugomer u blaženom stanju blista od sreće: ‘Iznenađenje!‘

Naš prvi i najpoznatiji plus-size model sa suprugom Danijelom Grlićem u zagrebačkoj crkvi u kojoj su se prije 34 godine vjenčali njezini roditelji.

Jedna riječ bila je dovoljna 30-godišnjoj Luciji Lugomer, našem najpoznatijem plus size modelu da svojim pratiteljima na instagramu objasni o čemu se radi. "Iznenađenje", napisala je objavi uz fotografije na kojima je pokazala svoj trudnički trbuščić. Presretna trudnica na slikama pozirala sa suprugom Danijelom Grlićem te s trogodišnjim sinom Leonom, rođenim na Valentinovo 2020. Brojne prijateljice čestitale su joj na predivnoj vijesti, a među njima su bile i Ella Dvornik, te Gabriela Pilić, Lucijina kolegica u showu "Ples sa zvijezdama".

image

Ella Dvornik Pearce, Nika Matić i Lucija Lugomer.

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Prisjetimo se, Lugomer i sushi chef vjenčali su se 2018. godine, a upoznali su se preko poruka na društvenim mrežama. Javila mu se kada je vidjela da je američku sushi franšizu donio u Hrvatsku, on ju je počastio ručkom i to je bilo - to. U lipnju 2018. mladenka je u Crkvu sv. Blaža u Zagrebu stigla u raskošnoj vjenčanici skrojenoj od 30 metara ruskog bijelog satena koju je izradila Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride.

"Vjenčanica mora biti srž osobnog stila svake mladenke, a ova je oličenje svega što vidim u Luciji: stav, snagu, eleganciju i ženstvenost", rekla je Ivana Bilić koja je odjenula i mladoženju Danijela Grlića. Luciju je do oltara doveo otac Željko Lugomer oboje pritom nisu mogli suspregnuti suze radosnice. Na istom mjestu su se, naime, svojedobno vjenčali njezini roditelji - otac Željko i majka Duška, koju je Lucija izgubila kad je bila 11-godišnja djevojka.

image

Lucija Lugomer nastupala je u showu ‘Ples sa zvijezdama‘

LUKA DUBROJA

Lucija je dosad često dirljivim riječima zahvaljivala suprugu na svoj ljubavi i podršci koju joj je davao u braku, za vrijeme prve trudnoće i tijekom poroda. "Hvala ti kao muškarcu koji se trudi iz dana u dan biti najbolji muž na svijetu. Hvala ti što si svih ovih 40 tjedana bio uz mene, i to bez jedne iznimke. Hvala ti što učiš uz mene i od mene. Hvala ti što ti to nije teško priznati. Hvala ti što si mi pružio dvije najljepše uloge mog budućeg života. Hvala ti što si ponosan i što razumiješ kada niti ja samu sebe ne razumijem. Hvala ti što si zaljubljen te ono najbitnije, zato što se to itekako osjeti", napisala je na svom Facebooku.

Progovorila je i o činjenici da ju je odgojio i podigao samohrani otac. "Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj tata također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate, čitate, razumijete i podupirete, volite, je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu, no, ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti", u emotivnoj objavi je otkrila Lucija.

image

Lucija Lugomer

Linker
20. travanj 2024 14:17