dosta joj je?

Što se tu dogodilo? Kamera ulovila J.Lo i Bena u neugodnom trenutku na Grammyjima

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez možda je požalila što je na diskografsku svečanost povela supruga Bena Afflecka koji je izgledao kao da se smrtno dosađuje.

Nije svaki dan nedjelja i ne osjećamo se baš svakog dana prepuni energije, želje i volje da oraspoložimo prvenstveno sebe, a onda i sve druge oko nas. U tome nema nikakvog problema, ako niste javna osoba i ako vas partner baš u takvom trenutku ne povede sa sobom na jedan od medijski najpopraćenijih događaja na svijetu kao što je to bila dodjela diskografskih nagrada Grammy.

Američka pjevačica, glumica i producentica Jennifer Lopez bila je jedna od najvećih zvijezda preksinoćnje dodjele nagrada, a pripala joj je čast da Harryju Stylesu uruči nagradu za najbolji pop-rock album.

Dok je J. Lo blistala na pozornici i za stolom, njezin je suprug Ben Affleck izgledao kao da se smrtno dosađuje i jedva čeka da sve skupa završi te da se ode kući naspavati. Na početku se još i trudio koliko je mogao, ali su ga kasnije umor, dosada i zlovolja svladali pa je izraz njegova lica govorio više od tisuću riječi.

To možda i ne bi bio neki problem da paru nije pripalo mjesto za stolom u prvom redu, najizloženijem kamerama, pa su izrazi Affleckova lica postali najtraženiji meme materijal dana. Američki portali čak su pozvali stručnjake za čitanje s usana da im se jave i prevedu kako je tekao razgovor između supružnika. No, to možda i nije potrebno, jer su njihov govor tijela na svoj način dešifrirali brojni korisnici društvenih mreža.

"Ono kad te supruga odvede na babinjak", "Kad će puš pauza?", "Ima li ovdje ikoga koga znam", "Bože, daj mu snage, ovo će trajati još satima", "Zovite marince u akciju izvlačenja Bena Afflecka s Grammyja", "Utješite čovjeka krafnama i kavom da dođe k sebi", tako glase neki od najlajkanijih komentara koji prikazuju patničke face Oscarom nagrađenog glumca, redatelja i producenta koji te večeri nije imao snage niti da odglumi dobro raspoloženje. Osim kad je u dvorani primijetio kolegu Adriena Brodyja kojem je poletio u susret, ali koji je na njegovu žalost sjedio daleko od njega.

Posebno je zanimljiv neugodan razgovor koji su vodili, a koji je kamera snimila.

Kako god, svaka veza je zbir zajedničkih uspona i padova, pa niti u jednoj ne cvatu stalno ruže. A Benu Afflecku život je trenutačno prilično kompliciran, još se navikava na novi dom u koji se uselio sa suprugom Jennifer Lopez i njihovo petero djece.

image

Jennifer Lopez je na sceni zablistala u Guccijevoj haljini

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Pjevačica i glumica je, naime, zaključila da niti jedna od brojnih nekretnina koje posjeduje nije adekvatna za njihovu brojnu obitelj, a preseljenje je, kako tvrde psiholozi, jedan od najvećih stresova, usporediv s gubitkom bliske osobe, pogotovo ako su svoj životni prostor uredili baš po svojoj mjeri kao što je to bio slučaj s Benom Affleckom.

Treba uzeti u obzir i da Ben Affleck trenutačno paralelno razvija desetak filmskih projekata koje potpisuje kao glumac, redatelj, scenarist i producent, što je sve skupa vrlo zahtjevno, a tu su i svakodnevni očinski angažman te zahtjevi njegove supruge.

image

Bena Afflecka je svladao umor

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U svakom slučaju ideja da skupa odu na dodjelu Grammyja, koliko god da se u nekom trenutku činila dobrom, na kraju ipak nije bila tako dobra.

Linker
18. travanj 2024 07:28