ZA NJU NE POSTOJI

Susret bez riječi i bez pogleda: Kim Kardashian potpuno izignorirala oca svoje četvero djece

Kim Kardashian i Kanye West zajedno su iz publike pratili nogometnu utakmicu svoga sina Sainta Westa.

Jedno drugome su bili sve, dobili su četvero djece, a danas se ne žele ni pogledati kad se nađu na istom mjestu, a kamoli se pozdraviti i progovoriti dvije-tri riječi kako to običaji i pristojnost nalažu. Američki reper Kanye West stigao je na nogometnu utakmicu svoga sina Sainta Westa, koju je iz prvog reda pratila i njegova bivša supruga Kim Kardashian. Nije to bio nikakav spektakularan sportski događaj, nego dječja igra na igralištu bez tribina, ali je Saint bio presretan što njegove driblinge, udarce i dodavanja prate oba roditelja.

image

Kim se pravila da Kanye West - ne postoji

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, Kanye West za Kim Kardashian trenutačno ima status zraka, pa ga se nije udostojala niti pogledati, niti mu se ijednom riječju obratila dok je stajao iza njezinih leđa i pratio Saintove majstorije na nogometnom terenu. Reperov govor tijela prilikom dolaska na utakmicu pokazivao je da očekuje kontakt s bivšm suprugom, koju je svojedobno smatrao svojom muzom i vječitim nadahnućem. I to u trenutku dok mu je u karijeri išlo tako dobro da je sam sebe proglasio najvećim umjetnikom koji je hodao zemaljskom kuglom i živućim božanstvom na zemlji. No, to je danas očito davna prošlost i trebat će proći još mnogo vremena da Kim i Kanye dovoljno zaliječe duševene rane da mogu jedan drugome ponovno pogledati u oči. Ako se to ikad uopće - dogodi.

image

Kim Kardashian je iz prvog reda pratila utakmicu svoga sina Sainta u Los Angelesu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kim je, podsjetimo, zahtjev za razvod predala preklani, svega nekoliko mjeseci uoči njihove sedme godišnjice braka, jer je izgubila strpljenje zbog Kanyjeovih neočekivanih promjena raspoloženja, maničnih ispada, brojnih skandala i ludosti, u koje je ubrajala i suprugovu kandidaturu za američkog predsjednika. Prohodali su u travnju 2012., a West ju je zaprosio iduće godine, na njezin 33. rođendan na bejzbol-stadionu u San Franciscu.

image

Kim Kardashian i Kanye West u danima sreće

FPA FULL PICTURE AGENCY VIA AFP

Dok je s golemih ekrana svijetlio natpis “Molim te, udaj se za mene”, a orkestar od 50 glazbenika izvodio romantičnu baladu Lane Del Ray “Young and Beautiful”, West je pred očima njezine obitelji i prijatelja na prst svoje drage stavio ogroman dijamantni prsten Lorraine Schwartz. Vjenčali su se 2014. u toskanskom dvorcu u blizini Firence u Italiji, a njihov razvod je finaliziran u ožujku lanjske godine.

Linker
14. travanj 2024 12:22