BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX
Vatrene navijačice

Tko su žene koje će biti najveća potpora našim nogometašima? Uspješne i poduzetne!

Najvatrenije navijačice hrvatskih nogometnih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu u Katru bit će njihove životne suputnice, a iako su im muževi i djeca na prvome mjestu, trude se graditi i vlastite karijere.

Najvatrenije navijačice hrvatskih nogometnih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu u Katru bit će njihove životne suputnice, a iako su im muževi i djeca na prvome mjestu, trude se graditi i vlastite karijere.

LUKA I VANJA MODRIĆ - Kapetanova snaga već 18 godina

Ljubav Vanje i Luke Modrića postaje punoljetna - prije dugih 18 godina romansa je započela preko telefona, dok je Vanja bila zaposlenica agencije Zdravka Mamića. Zazvonio je telefon, s druge strane je bio mladi nogometaš s kojim se razgovor oduljio na nekoliko sati, a završio u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. U svibnju 2010., kad je Vanja bila trudna sa sinom Ivanom, par se vjenčao kod matičara, a godinu dana kasnije u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske. Slavlje je pak bilo u hotelu Westin. Feštali su do zore uz hitove Mladena Grdovića, Halida Bešlića i klape Intrade. Tijekom braka dobili su još dvije djevojčice, Emu i Sofiju. Hrvatski kapetan i igrač Real Madrida ne krije koliko je privržen obitelji, posebno supruzi s kojom nakon svake utakmice analizira utakmicu.

image

Luka i Vanja Modrić

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

IVAN I JOSIPA PERIŠIĆ - Zajedno unatoč preprekama

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji trenutačno igra za Tottenham Hotspur, suprugu Josipu poznaje još iz srednje škole. A već na samom početku veze stiglo je prvo iskušenje - razdvajanje, jer se tada 17-godišnji hajdukovac iz Splita morao preseliti u Francusku. Tamošnji nogometni klub Sochaux dao mu je dovoljno veliku ponudu da obitelj izbavi iz teške financijske situacije u koju su upali zbog očevih dugova. Kad se Ivan vratio, njihova je veza postala još jača, a par se kod matičara vjenčao s 23 godine. Tada je Josipa bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom Leonardom, tri godine kasnije dobili su kćerkicu Manuelu, a u travnju su postali roditelji dječačića Luke. U ljeto 2020. sklopili su brak u crkvi svetog Mihovila na Šolti, a Josipa je tada nosila haljinu u kojoj se 2012. udala pred matičarem.

image

Ivan i Josipa Perišić

PIXATHLON/SHUTTERSTOCK EDITORI PIXATHLON/SHUTTERSTOCK EDITORI

BRUNO PETKOVIĆ I IVA ŠARIĆ - Sudbonosni intervju

Pobijedi li hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Katru, Dinamov središnji napadač Bruno Petković imat će još jedan razlog za slavlje. Njegova životna suputnica Iva Šarić, TV novinarka i manekenka, 20. prosinca (dva dana nakon završetka Mundijala) slavi 33. rođendan, koji će nesumnjivo provesti zajedno. Skupa su ovog travnja proslavili i prvi rođendan sinčića Adriana, rođenog u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, koji je kruna njihove dvogodišnje ljubavi. O svojoj vezi ne vole govoriti javno, no nagađa se da je među njima zaiskrilo potkraj 2019., kad je Iva intervjuirala Brunu u HRT-ovoj emisiji ‘Klub 7‘. Lani u listopadu su se navodno zaručili, no ne zna se hoće li se i kad vjenčati. Iva već ima jedan brak iza sebe: nakon devet zajedničkih godina razvela se od nogometnog trenera i bivšeg reprezentativca Jerka Leke (42), s kojim ima sinove Carlosa (10) i Leona (8).

image

Iva Šarić

MATEA SMOLCIC SENCAR/GLORIA
image


Bruno Petković

IVAN POSAVEC CROPIX

DOMINIK I HELENA LIVAKOVIĆ - Nedavno vjenčani

Nogometni reprezentativac i vratar zagrebačkog Dinama Dominik Livaković i njegova supruga Helena, kojoj su domaći i svjetski mediji nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. dodijelili titulu hrvatske Meghan Markle, ovog su lipnja petogodišnju vezu okrunili brakom. Atraktivna brineta godinama se bavila umjetničkim klizanjem (bila je članica Zagrebačkih pahuljica), kasnije je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a svoje odjevne kombinacije često dijeli na društvenim mrežama. Mladi par živi u Zagrebu sa psom Cruzom, a često posjećuju Livakovićev rodni Zadar, gdje su se i vjenčali u crkvi svete Stošije.

image

Domagoj i Helena Livaković

PRIVATNI ALBUM

MARKO I IRIS LIVAJA - S djecom do oltara

Budući da nema vozačku dozvolu, napadač Hajduka Marko Livaja ima privatnu vozačicu - suprugu Iris Rajčić, bivšu manekenku koja je 1997. osvojila titulu prve pratilje Miss Hrvatske. Par je sudbonosno ‘da‘ izrekao ovog svibnja u crkvi svetog Stjepana na splitskom Sustipanu, nakon osmogodišnje veze. Iako je dobivao ponude inozemnih klubova, ipak je ostao u Splitu gdje ga obožavaju, što dokazuju i dva murala s njegovim likom: jedan je na poznatom kupalištu Jadran, a drugi u njegovom rodnom Kaštel Kambelovcu. Bračni par Livaja ima petogodišnju kćerkicu Elizabet i jednogodišnjeg sina Lorenza.

image
BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

MATEO I IZABEL KOVAČIĆ - Ljubav iz djetinjstva

Dok je vezni igrač londonskog Chelseaja Mateo Kovačić usredotočen na nogometnu karijeru, njegova supruga Izabel Kovačić uspješna je poduzetnica. Prije sedam godina je sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula dječji ekološki modni brend Lunilou, kasnije je lansirala i odjeću za odrasle, a ljetos je predstavila jastučiće za skidanje šminke od organskog pamuka. U stvaranju je nadahnjuju dvogodišnji sinčić Ivan i suprug Mateo, kojeg poznaje još iz djetinjstva. Spojile su ih nedjeljne mise u župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima - Mateo je bio ministrant, a Izabel članica župnog zbora Lilium. Par se u istoj crkvi prije pet godina i vjenčao.

image

Mateoi i Izabel Kovači

744/DUE�AS/CORDONPRESS/CORDO 744/DUE�AS/CORDONPRESS/CORDO

ANDREJ I MIA KRAMARIĆ - Zagrebačka veza

Igrač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić otkrio je da ga je supruga Mia Ćurković osvojila na prvi pogled - kad ju je prije pet godina ugledao u jednom zagrebačkom kvartu. Kako je Mia tada studirala veterinu u Zagrebu, a Andrej počinjao igrati za njemački Hoffenheim, vezu su uspješno održavali na daljinu te živjeli na relaciji Zagreb - Heidelberg. Vjenčali su se lani u ožujku u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a ovog svibnja i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Istoga dana su krstili sina Viktora, rođenog lani u kolovozu.

image

Andrej Kramarić i Mia Čurković

KRISTIANA LUCCA

Linker
26. travanj 2024 10:13