POPULARNA SERIJA

U novom Netflixovom hitu, koji je pogledalo 3 milijuna gledatelja, glumi i splitska glumica - otkrila nam je kako je bilo na snimanju

Splićanka Klara Mucci igra Alinu Ionescu u njemačkoj seriji "Crooks" koja trenutačno drži drugo mjesto najgledanijih serija na popularnom streaming servisu.

Splićanka Klara Mučibabić, poznatija kao Klara Mucci, uspješno gradi inozemnu karijeru. Nakon uloga u mini seriji "The Ibiza Affair", nizozemskoj TV seriji "Moordvrouw" te filmovima "An Impossibly Small Object" i "Little Kingdom", splitska glumica igra i u hit seriji "Crooks" u kojoj je utjelovila Aline Ionescu. Radi se o njemačkoj seriji koja je stigla na Netflix prije samo tjedan dana te u tom kratkom vremenu osvojila gledatelje pa je trenutačno na drugom mjestu najgledanijih na tom streaming servisu. Klara nam je otkrila nešto više o liku koji igra, ali i o cijeloj produkciji te snimanju koje je trajalo gotovo pola godine.

"Alina je pomalo ekscentrična djevojka u koju je zaljubljen jedan od glavnih likova i koja spletom nesretnih okolnosti biva upletena u kriminal oko kojeg se vrti radnja serije. Ona se sa svim svojim vrlinama i manama snalazi hodajući po rubu zakona i u konačnici ostavlja dojam pozitivnog lika", objašnjava glumica na koju je snimanje ostavilo ogroman dojam i to ne samo zbog velikog seta i odličnih glumaca, već, kako kaže zbog romantičnih lokacija na Mediteranu na kojima su imali priliku snimati.

"Bilo je intenzivno, pogotovo za produkciju, jer je to bio veliki set a snimali smo u četiri države - Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Italiji - pa je sve trebalo i dobro organizirati. Ali tu je i čar putovanja s dragim kolegama, snimanja na zanimljivim lokacijama - od klubova i ulica u samom centru Beča i Berlina pa sve do romantičnih gradova kao što je Sestri Levante u Italiji gdje smo bili smješteni u dvorcu okruženom morem", otkriva nam Klara.

image

Klara Mucci živi na relaciji Split - Zagreb - različiti europski filmski setovi

PRIVATNI ALBUM

Da su napravili odličan posao govore rezultati. Serija je na Netflix stigla početkom travnja, a već je druga najgledanija.

"Nevjerojatan je osjećaj biti drugi u svijetu po gledanosti. Do sada je seriju pogledalo oko tri milijuna gledatelja u samo tjedan dana otkako je izašla. To se naravno osjeti i u broju poruka i poziva iz cijelog svijeta koje svakodnevno dobivam. Jako sam ponosna na cijelu ekipu ovog sjajnog projekta", kaže Klara te dodaje kako sa seta serije "Crooks" nosi mnogo uspomena i novog znanja koje je stekla.

"U svakom projektu rasteš i kao glumac i kao osoba. Ipak, osobno su mi najbitniji ljudi koje sam upoznala, od kolega glumaca do drugih suradnika na setu, ali pamtit ću i ljude i energiju tih divnih gradova u kojima smo odsjedali", govori Splićanka koja često dobiva strane projkete pa može usporediti hrvatske i inozemne produkcije.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Razlika se definitivno osjeti. Prije svega u produkcijskoj pripremi i pristupu što veći budžet omogućuje. Setovi su sjajno organizirani i sve je promišljeno do najsitnijeg detalja. Glumcima je bio dostupan prostor za odmor u vidu prikolice i hotelske sobe u blizini seta, te asistenata ili trenera po izboru i potrebi. Uglavnom, postoji odgovorna osoba za sve i osjećate se zaštićeno", govori Klara koja nam otkriva da ima mnogo planova na domaćem i na stranom tržištu, o kojima će nam uskoro moći reći više. Do tada, možemo je gledati u kriminalističkoj drami "Crooks" na Netflixu.

Linker
16. travanj 2024 13:57