Supružnicima je društvo u loži pravio Markus Anderson, najbolji prijatelj Meghan Markle

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
POVRATAK U KANADU

U svom filmu i nikad sretnija: Meghan Markle slavila u društvu svojih najvažnijih muškaraca

Supružnici Meghan Markle i princ Harry u Vancouveru su bili počasni gosti na hokejaškoj utakmici, a društvo im je pravio Markus Anderson, njezin najbolji prijatelj koji ih je i upoznao.

Princu Harryju pripala je čast da otvori utakmicu i baci pak uoči hokejaškog susreta Sjevernoameričke lige NHL koju su u kanadskom Vancouveru odigrali domaćini Vancouver Canucksi protiv San Jose Sharksa. Mnoge je taj događaj podsjetio na njegovu pokojnu baku, britansku kraljicu Elizabetu II., kojoj je ista čast pripala 2002., pa je video tog događaja s kanala na Youtubeu istog časa postao viralan.

Premda odavno nije djelatni član kraljevske obitelji, zbog preseljenja sa suprugom Meghan Markle i obitelji u Sjedinjene Države, te sve naknadne sukobe s ocem, kraljom Charlesom III., te bratom, princom Williamom koji su uslijedili, te kulminirali objavom autobiografijske proze "Rezerva", princ Harry je još uvijek rado viđen gost na svečanim društvenim i sportskim događajima.

image

Princu Harryju pripala je čast da baci pak uoči susreta San Jose Sharksa Vancouver Canucksa

DARRYL DYCK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Meghan i Harry utakmicu su odgledali iz svečane lože i bučno su proslavili svaki pogodak domaćina u Rogers Areni, uz koji se tradicionalno pušta refren hita "Don‘t You Forget About Me" škotskog pop-rock sastava Simple Minds.

U VIP loži društvo im je pravio menadžer Markus Anderson, Meghanin prijatelj iz Vancouvera, grada u kojem je ona prije dvanaest godina snimala televizijsku seriju "Suits". Prema legendi upravo je Markus Anderson dogovorio prvi susret Meghan Markle i princa Harryja u Londonu, a američki mediji, globalnog direktora grupe SoHo tituliraju kao "drugog najvažnijeg muškarca u životu Meghan Markle".

image

Meghan i Harry u loži su i zaplesali

VANCOUVER CANUCKS/FERRARI/PROFIMEDIA

Smatraju ga i čuvarem tajni slavnog para u čijem se društvu kreće, a Meghan Markle bio je rame za plakanje u vrijeme razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona prije deset godina. "Trevor je vrlo šarmantan, ali i vrlo diskretan. Ima nevjerojatne kontakte, ali pred drugima nikad ništa ni o kome ne otkriva niti komentira", govore upućene osobe iz njegovog najbližeg kruga.

image

Meghan Markle i princ Harry bili su počasni gosti na utakmici Vancouver Canucksa

VANCOUVER CANUCKS/FERRARI/PROFIMEDIA

Osim pobjedi domaćih hokejaša Meghan i Harry u Vancouveru su nazdravili i dogovoru za organizaciju idućih igara Invictus, čiji je princ Harry glavni organizator i pokrovitelj, a održat će se u veljači 2025. u Vancouveru, te će prvi put uključivati i zimske sportove. Princ Harry je međunarodno sportsko natjecanje pokrenuo 2014., s ciljem uključivanja i pružanja programe podrške teško stradalim ratnim veteranima, a latinska riječ "invictus" iz njegovog naziva znači - nepobijeđen.

Linker
05. prosinac 2023 22:03