Baby Lasagna

 ELIZABETA RUžIć
KAD PUBLIKA GLASA

Velika nagrada za istarskog glazbenika: Baby Lasagni dodijeljena počast koju sigurno neće odbiti

Istarski glazbenik Marko Purišić dobitnik je nagrade "You‘re A Vision" za najupečatljiviju modnu kombinaciju na Eurosongu 2024.

Istarski glazbenik Marko Purišić dobitnik je nagrade "You‘re A Vision" za najupečatljiviju modnu kombinaciju na Eurosongu 2024.

Kad publika glasa bez premca pobjeđuje 28-godišnji istarski glazbenik Marko Purišić, poznatiji po svom scenskom imenu Baby Lasagna. Gledatelje i najveće fanove Eurosonga nije osvojio samo svojom himničnom plesnom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", u kojoj je opjevao odlazak iz svog rodnog sela u svijet i veliki grad, što je sudbina mnogih mladih ljudi, pripadnika Markove generacije, nego i kompletnim nastupom, te skromnošću i karakterom.

image

Zbog Baby Lasagne su svi poludjeli za tabletićima i čipkom

GORAN SEBELIC CROPIX

A sad mu je stigla još jedna nagrada "You‘re A Vision Award" za najupečatljiviju modnu kombinaciju na Eurosongu 2024., koja će sigurno pronaći svoje mjesto na polici s trofejima u kući u Kašteliru, koju uređuje sa svojom zaručnicom i suradnicom Elizabetom Ružić.

image

Marko Purišić oduševio je svojim nastupom i kostimom

ELIZABETA RUžIć

Nagradu za najbolji kostim prije Baby Lasagne osvojili su australski predstavnik Sheldon Riley, kojem je uručena preklani, te finski pjevač Käärijä koji je svoju zemlju predstavio lani. Prema ocjeni glasača Baby Lasagna je uvjerljivo trijumfirao, a publiku je osvojio detaljima koji su naglasili vrijednosti hrvatskog folklora i čipke.

image

Veličanstveni doček za Baby Lasagnu na središnjem zagrebačkom trgu

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Baby Lasagna u Švedskoj je nosio čipkastu košulju i bijele široke hlače u kombinaciji s crvenim prslukom te puf rukavima, koja je gledateljima ostavljala dojam istarske narodne nošnje.

Drugo mjesto osvojila je irska predstavnica Bambie Thug koja je oduševila, ali i prestrašila mnoge gledatelje svojom kombinacijom rogova i dugih noktiju s bodijem sa zastavom transrodnih osoba ispod pernate haljine.

image

Irska predstavnica Bambie Thug

TOBIAS SCHWARZ AFP

Na trećem mjestu je završio nizozemski predstavnik Joost Klein, koji je diskvalificiran iz finala zbog incidenta s jednom od producentica. U polufinalnoj večeri Joost Klein odjenuo je nebesko plavi sako s predimenzioniranim ramenima.

image

Nizozemski pjevač Joost Klein

TOBIAS SCHWARZ AFP
Linker
10. lipanj 2024 23:47