Bivši supružnici

Vlado Kalember otkrio detalje razvoda: ‘Ana me držala za ruku, sutkinja je bila šokirana‘

Legendarni pjevač i frontmen Srebrnih krila najavio je novi album koji snima s ‘4 asa‘, te otkrio kako je zaprepastio sutkinju u svojoj brakorazvodnoj parnici.

U travnju će proslaviti 70. rođendan, njegove najpoznatije pjesme su "Vino na usnama", "Evo noći evo ludila", "Suzana" i "Nek živi ljubav"..., proslavio se potkraj sedamdesetih godina kao osnivač i frontmen Srebrnih krila, jedne od najpopularnijih pop grupa s naših prostora, a Vladu Kalembera na estradi i dalje prati imidž velikog šarmera i vječitog mladića.

Do braka s violončelisticom Anom Rucner, koja je 12. veljače proslavila 40. rođendan, slovio je i za zakletog neženju, no zbog nje je prije sedamnaest godina odlučio promijeniti sve i odvesti je pred oltar. Bila je to ljubav na prvi pogled: upoznali su se u Splitu gdje su oboje nastupali, vjenčali su se u tajnosti 2006., te dobili sina Dariana. Ipak, njihov brak nije izdržao, pa su 2014. zatražili sporazumni razvod.

image

Ana Rucner i Vlado Kalember bili su u braku osam godina

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svatko svojim putem. Preko zajedničkog odvjetnika smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama", napisala je tada Ana Rucner, a Vlado Kalember sad je o tome progovorio u razgovoru za radijsku postaju Happy FM.

U emisiji "Special Happy Show" slušateljima je otkrio da s ekipom iz "4 asa" dovršava album na kojem će među šezdesetak gostiju biti Davor Gobac, Rade Šerbedžija, bivši ministar Davor Štern..., a najviše zanimanja izazvao je prepričavajući detalje razvoda od Ane Rucner. Izjavio je da su i nakon raspada braka ostali u prijateljskim odnosima, što je iznenadilo sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

image

Ana Rucner i Vlado Kalember u sudnici su se držali za ruke





































VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to obično praksa. Nas dvoje smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije, jer kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", izjavio je Kalember, koji je sa Srebrnim krilima postao internacionalna zvijezda. Usprkos uzbudljivom životu, na sceni i izvan scene, Vlado Kalember sebe smatra - dosadnim.

image

Vlado Kalember

HAPPY FM

"Oduvijek sam smatrao da alkohol i showbizz ne idu zajedno, a sve na što sam se mogao navući sam nastojao izbjegavati. Ja sam užasno dosadan tip, nisam nikada bio sklon porocima", zaključio je.

image

Zorica Kondža i Vlado Kalember nastupili su na dodjeli nagrada Zlatni Studio

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
Linker
06. ožujak 2024 01:45